'La casa del dragón', de l'univers 'Juego de Tronos', és una de les ficcions més esperades d'aquest any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retorn de sèries mítiques, amb noves temporades, spin-off, seqüeles i preqüeles, des de Juego de Tronos o The Crown a Stranger Things, aquest 2022 suma també estrenes basades en fets reals –Pam y Tommy, WeCrashed, Los últimos tres días– i, per fi, la versió de J.A. Bayona d’El senyor de los anillos. A més, hi haurà moltes propostes de l’Univers Marvel –Moon Nigth, El pacificador, She, Hulk i Armor Wars, entre elles–, i també d’Star Wars –Obi-Wan Kenobi, Ahsoka o Andor, a l’espera de confirmar que es puguin estrenar Lando i The Acolite–, i sorpreses com Gremlins: Los secretos del Mogwai o The Last of Us, recreació en sèrie del videojoc homònim.

- La casa del dragón. Basada en el llibre Sang i Foc de George R.R. Martin, La casa del dragón (HBO Max), preqüela de Juego de Tronos, relata la història dels Targaryen, avantpassats de la cap Daenerys. La nova sèrie, que es desenvolupa 200 anys abans de començar la guerra pel Tron de Ferro, tindrà l’atractiu afegit de reconèixer molts racons de Càceres, on es va rodar gran part de la sèrie.

- El señor de los anillos. Dirigida per J.A. Bayona, aquesta ambiciosa proposta d’Amazon Prime no té a Sauron, Gandalf o Frodo com a protagonistes. El motiu és que la sèrie (el pressupost de la qual supera els 500 milions d’euros) es desenvolupa milers d’anys abans dels esdeveniments que es narren a El Hobbit i El señor de los anillos, en la llegendària Segona Edat de la història de la Terra Mitjana de l’univers creat per J.R.R. Tolkien. La trama s’inicia en un moment de pau relativa.

- WeCrashed. Anne Hathaway i Jared Leto, dos dels rostres més coneguts de Hollywood, són els protagonistes de l’esperada sèrie d’Apple TV WeCrashed, que narra la història real dels escàndols financers que van envoltar la companyia d’oficines de coworking WeWork, l’ambiciós ascens i la caiguda inevitable d’una de les start-ups més valuoses del món.

- Pam y Tommy. La sèrie que recrea l’escandalosa història d’amor entre Pamela Anderson i Tommy Lee, bateria de la banda Mötley Crüe, que es van casar el 1995 després de 96 hores de festeig. La sèrie s’estrena el 3 de febrer a Disney+, amb Lily James i Sebastian Stan en els papers principals.

tracking