Televisió

'Thriller' d'alt voltatge

Sundance TV estrena aquesta nit (22.30 h) ‘Red Light’, una sèrie de deu capítols que té com a eix l’obscur món de la prostitució a les ciutats d’Anvers i Amsterdam.

Un fotograma de 'Red Light'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie Red Light, que es va estrenar mundialment a Canneseries 2020, on va obtenir el Premi Especial d’Interpretació per al seu repartiment coral, arriba avui a les nostres pantalles a través del canal SundanceTV, disponible dins l’oferta televisiva d’Andorra Telecom.

Es tracta d’un thriller immersiu d’alt voltatge que té com a eix de l’acció el fosc món de la prostitució de les ciutats d’Anvers i Amsterdam. Carice Van Houten (Melisandre a Juego de Tronos), Maaike Neuville (El jurado) i Halina Reijn (Instinto) interpreten tres dones de mons completament diferents, els destins dels quals, però, es creuen inesperadament amb la desaparició sobtada d’un home.

Wouter Bouvijn (El jurado) és el director dels primers cinc episodis, mentre que Anke Blondé (The Best of Dorien B) ha estat l’encarregada de posar-se darrere les càmeres en els restants últims cinc episodis de la sèrie, de 55 minuts de durada cadascun. A més d’obtenir el premi al Millor Drama i a la Millor Actriu en sèrie dramàtica per a Halina Reijn en el Festival de Cinema Holandès, tots els capítols d’aquesta producció compten amb valoracions per sobre dels set punts (sobre deu) en la pàgina especialitzada imbd.com.

Sylvia (van Houten) és una prostituta que dirigeix un bordell amb un tòxic soci al Barri Vermell d’Anvers, mentre Esther (Reijn) és una cantant d’òpera reconeguda internacionalment que prové d’un entorn pròsper i sofisticat, quan un prestigiós professor de filosofia desapareix. Per la seva banda, Evi (Neuville) és una policia apassionada que intenta combinar un cas important amb el seu paper d’esposa i mare. Les tres dones descobriran quant es necessiten les unes a les altres per tal d’alliberar-se del control dels homes en les seves vides.

L’estrena, aquesta nit a les 22.30 hores.

tracking