Televisió

'Euphoria' al límit

La segona temporada de la sèrie arriba avui a HBO Max carregada de sexe explícit, drogues i intensistat. La pandèmia ha retardat l’arribada dels nous capítols

Zendaya, que intepreta el paper de Rue, en una imatge recent.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Amb pujades més explosives i caigudes més profundes. Així arriba la segona temporada de la controvertida i reeixida sèrie nord-americana Euphoria, que torna avui a HBO Max carregada de sexe explícit, violència, drogues i intensitat. També “d’empatia i de redempció” cap a la seva protagonista, Rue, segons ha explicat Zendaya (protagonista de la ficció) en una trobada digital amb diversos mitjans de comunicació. A aquesta idea, relata l’actriu, és al que s’aferra per poder interpretar un personatge tan dur.

“Aquesta sensació d’esperança, d’empatia, de redempció, sempre ve a la meva ment quan em converteixo en Rue”, el fet de sentir que li passi el que li passi “ella estarà bé”, explica sobre el personatge que la va convertir en l’actriu més jove a guanyar un premi Emmy a la millor interpretació, amb només 24 anys.

HBO Max estrena els vuit nous episodis d’una sèrie que quan es va llançar el 2019 no va deixar indiferent a cap dels espectadors que va treure el cap a aquesta història creada i escrita per Sam Levinson, i basada en la sèrie israeliana del mateix nom. Sexe, drogues, violència, i un qüestionat comportament per part d’un grup de joves en un institut dels EUA, cadascun amb drames personals i familiars, amb complexos, dubtes i fortaleses. I en aquesta direcció seguirà aquesta nova temporada, amb una Rue desenfrenada i perduda, que intenta trobar un camí cap a la salvació.

“No és una temporada fàcil, de cap manera és fàcil de veure. Algunes coses són realment divertides i hilarants, però també hi ha coses tremendament angoixants”, adverteix Zendaya. La nova tanda de capítols arrenca amb Rue de nou en la roda de les addiccions, a punt de retrobar-se amb el seu gran amor Jules (Hunter Schafer) i amb l’aparició d’un nou personatge, interpretat pel cantant Dominic Fike.

La temporada arriba amb retard, ja que el rodatge es va veure interromput en nombroses ocasions per la pandèmia. Entre totes dues es van rodar i emetre, ara fa un any, dos episodis especials que també van servir de “preparació” per a continuar la història, i per a deixar escapar la pressió generada pel fenomen, ha destacat Schafer.

tracking