Televisió

'Reina Roja', a Amazon

La plataforma adaptarà la trilogia literària d’èxit de Juan Gómez-Jurado, amb qui havia signat un acord de col·laboració. Es desconeix quin serà el repartiment.

Juan Gómez-Jurado, autor de 'Reina Roja'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video va ser, l’any passat, la plataforma amb més estrenes de produccions espanyoles, segons l’informe de la consultora GECA publicat fa tan sols uns dies. Un lloc que pretén defensar aquest 2022, veient les novetats que va presentar ahir i que se sumaran els pròxims mesos al catàleg. Entre elles destaca l’adaptació dels best-seller de la trilogia Reina Roja, de Juan Gómez-Jurado.

El mes d’abril passat Amazon va anunciar que havia signat un acord amb l’escriptor, responsable d’una saga literària que ha venut més de deu milions d’exemplars. I el primer projecte serà, com molts fans esperaven, portar a la pantalla petita el suspens i l’acció dels llibres del personatge d’Antonia Scott, tota una experta a resoldre crims.

El mateix Gómez-Jurado està involucrat en el projecte, que comptarà amb Amaya Muruzábal com a showrunner. “Quan escric no puc estar pensant en una adaptació audiovisual perquè els materials són molt diferents, però m’agrada tant el cinema que tinc una manera de narrar molt visual”, reconeix el novel·lista i expresentador del programa de la 2 El condensador de fluzo. El repartiment, de moment, és un misteri.

Una altra de les sèries espanyoles que prepara Amazon comptarà amb amb Mariano Barroso. El director d’El día de mañana i La línea invisible estarà al capdavant, al costat d’Alejandro Hernández, de Los Farad (títol provisional). Es tracta d’una producció de vuit episodis inspirada en fets reals i ambientada a la Costa del Sol dels anys vuitanta, plena de jet set, excentricitats i geopolítica internacional.

tracking