La proposta del dia

Crema del gener

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Crema del gener

Celebració de la Crema del Gener el pròxim dilluns 31 de gener, a les 18 h, al camp del Som, a l’entrada del poble de Canillo, amb l'actuació de Canillo's Band Tocant i repartiment de coca per emportar. Canillo.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Freeride World tour 2022

El Freeride World Tour ha esdevingut el referent mundial que reuneix les màximes figures masculines i femenines sobre esquís i snowboard d’aquesta especialitat. L’estació d’Ordino Arcalís, que acollirà la cursa per setena vegada, serà decisiva de cara als resultats del campionat. Del 30 de desembre al 5 de febrer. Ordino-Arcalís.

EXPOSICIONS

Pervivència

Exposició de l'artista Xandri, que tracta i qüestiona la modernitat en la nostra societat moderna i el rol de la natura amb elements com el foc, que crema la terra i en permet un renaixement.

Galeria Taranmana. Escaldes.

Fins al 28 de febrer del 2022.

Un planeta submergit pel plàstic, de James Whitlow Delano

James Whitlow Delano és un fotògraf nord-americà establert al Japó que presenta una llarga i reconeguda trajectòria professional. Ha guanyat diversos premis prestigiosos i ha exposat arreu del món. Gratuïtat exclusiva els mesos de gener i febrer. Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 18 h. Diumenge de 10 a 14 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Miradas

Exposició del pintor lleidatà Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de gener.

Ikebana

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu.

Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Abracadabra: il·lusionime i màgia a cal Plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

New Visegrad Photography

L’exposició New Visegrad Photography és una iniciativa única que presenta una selecció d’obres d’un grup destacat d’artistes acabats de graduar en universitats d’art de la República Txeca, Hongria, Polònia i Eslovàquia.

Sala de la Closeta. La Massana.

Fins al 4 de febrer.

Bajo el cielo de acero

Exposició d’originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero, de Joan Mundet. Un western del dibuixant d’obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etcètera.

Horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres: de 15 h a 19 h. Dimecres: de 10 h a 14 h. Dissabte: de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 12 de febrer.

Un planeta submergit pel plàstic

El James Whitlow Delano és un fotògraf nord-americà establert al Japó que presenta una llarga i reconeguda trajectòria professional. Ha guanyat diversos premis prestigiosos i ha exposat arreu del món. El 2015 va crear el compte d'Instagram EverydayClimateChange, gràcies al qual es documenta i es fa visible el canvi climàtic a tots els continents.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Visita al cor de la central

En l’edifici històric de la central de FEDA hi ha dos generadors històrics, un del 1934 i un altre de més modern, del 2008, que produeixen aproximadament 20% de la necessitat elèctrica d’Andorra. Vine a la visita guiada, descobreix el MW Museu de l'Electricitat i endinsa’t en el cor de la central on, normalment, l’accés és restringit.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp.

tracking