Televisió

'Reacher' per a estona

Amazon renova la sèrie protagonitzada per Alan Ritchson per a una segona temporada. El primer lliurament ha tingut molt bons resultats d’audiència i crítica.

Alan Ritchson en un moment de 'Reacher'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha presumit de força televisiva amb l’estrena de Reacher, la seva adaptació de l’obra de Lee Child, que prèviament havia passat per les sales de cinema amb una breu franquícia encapçalada per Tom Cruise. Ara, Alan Ritchson dona vida a l’agent retirat en una sèrie que, després de debutar el 4 de febrer passat a Prime Video amb tots els seus episodis, ha rebut llum verd per tenir una segona temporada.

Així, la ficció creada per Nick Santora s’assegura el futur pocs dies dies després d’haver-se posat a la disposició dels usuaris de la plataforma. Aquest àgil encàrrec té molt sentit si ens fixem en les dades aportades per Amazon, que ha assegurat que Reacher es va convertir en una de les seves cinc sèries més vistes de tots els temps tant als EUA com globalment en les primeres 24 hores en el catàleg.

A més, el gegant de l’streaming no tan sols premia la quantitat d’espectadors que s’han fixat en Reacher, sinó també la bona recepció que ha tingut. Segons Amazon, la ficció de vuit episodis també és un dels seus originals més ben valorats pels subscriptors, aconseguint 4,7 sobre 5 des del llançament. Per tant, sobraven raons per posar en marxa una altra temporada.

El primer lliurament ens ha presentat el personatge principal, un exmilitar que mira de reintegrar-se en la societat com a civil. El seu imponent aspecte físic i la peculiar personalitat resulten xocants per als habitants de Margrave, el poble de Geòrgia al qual arriba. El protagonista és detingut i acusat de cometre el primer assassinat viscut a la localitat en dues dècades.

'TOKYO VICE' ARRIBA A HBO MAX EL 7 D'ABRIL

Malgrat ser una de les primeres produccions encarregades per HBO Max abans del seu naixement, Tokyo Vice ha hagut de superar una complexa carrera d’obstacles per aterrar a la plataforma de WarnerMedia. Òbviament, la pandèmia ha dificultat el pla de la producció i el rodatge a la capital japonesa. Superats aquests esculls logístics, finalment s’ha fixat una data per a l’estrena. Els tres primers episodis estaran disponibles a HBO Max a partir de dijous 7 d’abril, mentre que la resta de lliuraments s’aniran llançant de dos en dos cada setmana fins a culminar la temporada el 28 d’abril. La ficció beu, amb unes certes llicències creatives, de les experiències del periodista nord-americà Jake Adelstein quan treballava cobrint de prop l’activitat de la policia metropolitana de Tòquio. Ansel Elgort dona vida a la versió televisiva de Adelstein, que s’endinsa en les esferes més fosques de la ciutat a la dècada dels noranta.

'Tokyo Vice' arriba a HBO Max el 7 d'abril

tracking