Televisió

Desenllaç a la vista

‘Better Call Saul’ estrenarà la temporada final el 19 d’abril a Movistar Plus+. El lliurament es divideix en dues entregues, la segona de les quals arribarà al juliol.

L'actor Bob Odenkirk en el paper de Saul Goodman.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

la sisena i última temporada de Better Call Saul arribarà el 19 d’abril a la plataforma Movistar Plus+, on cada dimarts s’estrenarà un nou episodi fins que es completi l’emissió dels set que componen la primera part.

En aquest sentit, cal destacar que aquest darrer lliurament estarà dividit en dues entregues i que els sis capítols restants arribaran a partir del mes de juliol. A més, la resta d’episodis, igual que la cinquena temporada, quedaran disponibles en el servei sota demanda, segons ha informat Movistar Plus+ a través d’un comunicat.

En aquesta nova temporada, el protagonista, Bob Odenkirk (Saul Goodman), seguirà acompanyat de Giancarlo Esposito (Gus Fring), Jonathan Banks (Mike Ehrmatraut) o Rhea Seehorn (Kim Wexler), entre d’altres. L’argument se centrarà en la conclusió de la transformació de Jimmy McGill en l’advocat sense escrúpols Saul Goodman, i en el seu intent de desaparèixer del radar de Lalo, precisa la nota divulgada pel canal.

Els nous episodis també exploraran en quin punt queda la relació de Goodman amb Kim, qui afronta la seva pròpia crisi existencial després d’abandonar el bufet i seguir Jimmy en la seva particular odissea. Mentrestant, Mike, Gus, Varga i Lalo segueixen submergits en el letal joc del gat i el ratolí.

'SENTIMOS LAS MOLESTIAS', A L'ABRIL

Després d’haver patit un retard en la seva estrena –prevista inicialment per al febrer– per l’estat de salut d’Antonio Resines, la sèrie de Movistar Plus+ Sentimos las molestias s’estrenarà finalment a l’abril, segons va informar ahir la plataforma. Movistar Plus+ ha pres aquesta decisió uns dies després que Resines, protagonista de la producció juntament amb Miguel Rellán, abandonés l’hospital després d’haver estat 48 dies ingressat per complicacions derivades de la covid. A l’actor encara li queda un temps de recuperació a casa ja que, segons va confessar en una breu aparició dilluns passat a El Hormiguero, a conseqüència de la malaltia pateix una atròfia del 80% en la musculatura. Sentimos las molestias és un dels últims treballs del popular actor i parla sobre fer-se vell sent jove, sobre allò que suposa complir anys avui dia. La sèrie està escrita i dirigida per Juan Cavestany i Álvaro Fernández-Armero.

'Sentimos las molestias', a l'abril

tracking