Televisió

Més intrigues d'època

Lady Whistledown torna a la càrrega en el nou tràiler de la segona temporada de ‘Los Bridgerton’, que s’estrenarà el 25 de març vinent a Netflix.

'Los Bridgerton' és una de les sèries més vistes de la història de Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Amb prou feines un mes després que Netflix revelés les primeres imatges de l’esperada segona temporada de Los Bridgerton, la plataforma acaba de presentar un segon tràiler on Lady Whistledown recupera tot el protagonisme. “Benvolgut lector, m’has trobat a faltar?”, pregunta la veu en off de la responsable d’escampar totes les xafarderies de la novel·la victoriana més seguida de la televisió, i una de les més vistes en la història de Netflix. El seu retorn a la petita pantalla està previst per al pròxim 25 de març.

Se sap que el rodatge de la segona temporada va començar el març del 2021, amb totes les complicacions derivades de la Covid-19, i també se sap que desapareixen els principals protagonistes: Simon, duc de Hastings (Regé-Jean Page) i Daphne (Phoebe Dynevor), en favor del germà gran d’aquesta, Anthony, vescomte de Bridgerton (Jonathan Bailey). Si la primera temporada deixa oberta la identitat de la relatora d’indiscrecions que porta tota la cort de cap, començant per la mateixa reina, en el tràiler es veu com tornen a córrer de mà en mà els primorosos escrits de Lady Whistledown, mentre ella amenaça de “perfeccionar les seves habilitats” perquè no l’enxampin.

Després de la història d’amor de Daphne i Simon, i el seu matrimoni de conveniència, provocat perquè se’ls descobreix més que junts en una festa, la primera temporada conclou amb Daphne donant a llum i Simon lluny. En la temporada dos, el focus estarà posat en els germans Bridgerton, començant pel gran, que ha de trobar una esposa millor i més apropiada que la dona de la qual està enamorat.

Impulsat pel seu deure de mantenir el nom de la família, la cerca d’Anthony d’una debutant que compleixi amb els seus estàndards impossibles sembla infructuosa fins que Kate (Simone Ashley) i la seva germana menor Edwina Sharma (Charithra Chandran) arriben de l’Índia. Quan Anthony comença a seduir Edwina, Kate descobreix la veritable naturalesa de les seves intencions i decideix fer tot el possible per detenir la unió. Però, en fer-ho, els enfrontaments verbals entre Kate i Anthony no fan més que acostar-los, complicant les coses per a totes dues parts.

tracking