Televsió

'Fargo' continua

La cadena FX renova la sèrie antològica, que aquí es pot veure a Movistar Plus+, per una cinquena temporada. Els nous capítols ens traslladaran a l’any 2019.

'Fargo' és una de les sèries insígnia de la cadena FX.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FX acaba d’anunciar que Fargo, una de les seves sèries més emblemàtiques, ha estat renovada per a una cinquena temporada. Després d’explorar les dinàmiques criminals entre bandes del Kansas City dels anys cinquanta, la ficció s’aproximarà ara al present amb aquesta nova tanda de capítols, que estaran ambientats l’any 2019. D’aquesta manera, els nous episodis abordaran temes més contemporanis, tot i que mantenint l’habitual estil d’una ficció que, malgrat canviar de personatges i entorns cada temporada, sempre recorre a un inquietant enfocament del drama criminal.

“Noah Hawley i Warren Littlefield han meravellat i inspirat els fans de tot el món al llarg de quatre temporades brillants de Fargo, i estem entusiasmats d’anunciar-vos al costat dels nostres socis de MGM una nova temporada de la que s’ha convertit en una de les sèries més aclamades”, ha asseverat Eric Schrier, president d’FX Entertainment. Des de la seva estrena el 2014, Fargo ha guanyat sis Emmy i un Globus d’Or, convertint-se en un dels estendards de la cadena de pagament. A Andorra, la sèrie es pot veure a Movistar Plus+

El creador original de la sèrie, Noah Hawley, es mantindrà com a principal guionista d’aquesta cinquena temporada, sobre la qual ja va donar algunes pistes el mes de maig. Hawley també està desenvolupant una sèrie sobre Alien, que expandirà la popular franquícia del cineasta Ridley Scott.

tracking