La proposta del dia

Delafé acústic

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Delafé acústic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Delafé acústic

Delafé ens presentarà el seu format més íntim i acústic juntament amb la cantant i multiinstrumentista Andrea Mir. Una bona oportunitat per gaudir de la poesia d’un dels lletristes més personals del panorama musical espanyol. Hora: 21.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

FESTES I TRADICIONS

Carritrineus

Es tracta de construir un trineu que sigui original i que reculli l’essència del Carnaval, però no només això, el trineu i el seu creador hauran de ser capaços de lliscar per un descens degudament habituat al jardí de neu (a les pistes d’esquí). Hora: 10 h. Pas de la Casa. Encamp.

Drum Beat

Drum Beat, un grup de percussió que neix el 2014 amb l’objectiu de fer gaudir el públic. El grup està format per originalitat, energia, espectacularitat, ritmes vibrants, girs constants i, per descomptat, diversió. Hora: 15 h. Pels carrers del Pas de la Casa. Encamp.

Saló del carnaval

Una altra novetat del programa de Carnaval del Pas de la Casa d’enguany és el saló de Carnaval, que tindrà inflables, activitats per a infants i un berenar! Hora: 16 h. Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Dalton Band

Comença la nit de Carnaval amb el grup Dalton Band, música i ritme i molt d’humor. Hora: 23 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

ACTIVITATS INFANTILS

Arts vacances

Tallers d’art durant les vacances de Carnaval per a infants de cinc a tretze anys. Fins al 4 de març.

Contacontes a la biblioteca

Contacontes a càrrec de La Minúscula: Contes disfressats.

Hora: 17 h. Vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu. Exposició de fotografia / portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

Joel Meyerowitz

Exposició fotogràfica.

Galeria Alta. Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Cuerpo natura’

Exposició fotogràfica de Dolonguevitch, que captura la Marta Moran ballant enmig dels paisatges naturals d’Andorra. Espai Art. Andorra la Vella. Fins a l’11 de març.

‘Epifanies i falsos déus’

Exposició artística de pintures d’Alícia Luño. Sala d’exposicions de l’oficina de Turisme del Pas de la Casa. Encamp. Fins al 3 de març.

‘Materialitzar la memòria’

Exposició fotogràfica del segle passat del comú al carrer, de Miquel Mercè. Per totes les parròquies. Fins al 8 de març.

‘JO-II’

Capbussa’t en l’univers artisticoemocional de la Naiara Escabias i participa fins on tu vulguis del seu viatge d’autodescobriment a través del cos, la dansa, la fotografia, la introspecció, les emocions, els miralls i la música. La Peixera. Escaldes-Engordany.

tracking