Televisió

Polèmica a 'Euphoria'

HBO desmenteix categòricament que la coneguda sèrie adolescent es rodi en condicions de treball “infernals”, com ha destapat un reportatge a ‘The Daily Beast’

Un moment de la segona temporada d''Euphoria'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

HBO va emetre ahir un comunicat per tal de respondre a determinades acusacions relacionades amb les condicions en les quals es grava Euphoria. Ho va fer dies després del final de la seva segona temporada, l’últim episodi de la qual es va estrenar dilluns 28 de febrer a través de la plataforma HBO Max.

El mitjà nord-americà The Daily Beast va publicar al febrer un ampli reportatge amb detalls sobre el rodatge dels capítols del drama. El treball periodístic destacava que les jornades al set de gravació arribaven a les 17 hores diàries i va parlar de condicions “infernals”. A més, va assegurar que alguns actors van acudir al sindicat SAG-AFTRA i van qualificar l’ambient laboral com a “tòxic”. Entre les queixes hi havia el fet que no es respectessin els descansos per menjar i que no els permetessin utilitzar el lavabo.

HBO ha negat de manera rotunda totes aquestes acusacions en un missatge que recull Deadline: “El benestar dels actors i els equips de les nostres produccions és prioritari. La producció va seguir totes les normes de seguretat i regles del sindicat.”

La companyia va assenyalar que “no és estrany que una sèrie dramàtica tingui rodatges complexos i els protocols covid afegeixen una capa addicional de dificultat. Mantenim una línia de comunicació oberta amb tots els gremis, inclòs SAG-AFTRA. Mai es van plantejar investigacions oficials”.

Amb tot, diversos protagonistes d’Euphoria han confirmat que a vegades les sessions de treball es prolongaven més de l’habitual, especialment durant els rodatges en horaris nocturns.

tracking