Televisió

Arriba 'El Inmortal'

Movistar plus+ presenta el ‘teaser’ de la nova sèrie, en què Álex García dona vida a Juan Carlos Peña, el líder de la banda criminal dels anys noranta Los Miami.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar Plus+ mirarà de repetir l’èxit de Vida perfecta amb El Inmortal. Després de la històrica victòria de la ficció de Leticia Dolera a Canneseries l’any 2019, ara serà aquest drama criminal creat per José Manuel Lorenzo el que busqui la glòria al prestigiós certamen de la costa francesa. Tal com va confirmar ahir la plataforma de Telefónica, aquesta producció en associació amb Telemundo Streaming Studios i en col·laboració amb DLO Producciones ha estat una de les deu sèries triades per competir a la secció oficial del concurs.

Al costat d’aquesta notícia s’ha llançat un primer teaser que encapsula l’estil i el to d’El Inmor­tal, centrant-se especialment en el personatge principal, encarnat per Álex García. L’actor dona vida a Juan Carlos Peña, que va controlar les discoteques de Madrid i el tràfic de cocaïna durant la dècada dels noranta. Aquesta figura de la vida real va ser líder de Los Miami, una banda que va causar el pànic a la capital espa­nyola, i el regnat i la caiguda de la qual es recorden ara en aquesta producció.

Emilio Palacios, Marcel Borràs, Jason Day, María Hervás, Teresa Riott, Claudia Pineda, Jon Kortajarena i Francis Lorenzo completen l’elenc de la sèrie, que ha estat dirigida per David Ulloa i Rafa Montesinos. De moment, El Inmortal no té data d’estrena, però està confirmat que arribarà aquest any.

'YO NUNCA' ACABARÀ LA TEMPORADA 4

Els dies de Devi Vish­wakumar a l’institut estan comptats, i els de Yo nunca, també. Segons ha informat Deadline, la comèdia adolescent de Netflix creada per Mindy Kaling i Lang Fisher ha estat renovada per a una quarta temporada que servirà de tancament definitiu de la sèrie. La notícia, que va ser confirmada poc després per Kaling a través de les xarxes socials, es produeix mesos abans de l’estrena de la tercera temporada, que acaba de finalitzar la producció i que, si res no ho impedeix, podrem veure aquest mateix estiu. Quant a la quarta temporada, segurament caldrà esperar, com a mínim, fins a mitjan 2023. “Tenim algunes coses per anunciar-vos: la temporada tres de Yo nunca s’estrenarà aquest estiu!”, va escriure Kaling en la seva publicació a Instagram. “A més, acabem de ser renovats per a una quarta i última temporada, la qual cosa ens té absolutament emocionats”, va afegir.

Un moment del rodatge de la sèrie, creada per José Manuel Lorenzo.

Yo nunca

tracking