Televisió

'Élite' torna el 8 d'abril

La sèrie de Netflix posa data a l’estrena de la cinquena temporada, que tindrà Valentina Zenere i André Lamoglia com a incorporacions destacades a l’elenc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena temporada d’Élite ja té data d’estrena i estarà disponible a Netflix, en l’àmbit internacional, el 8 d’abril. Així ho ha confirmat la plataforma en un comunicat en el qual ha publicat les primeres fotografies i un tràiler d’aquest nou lliurament de la saga.

La història dels alumnes del prestigiós col·legi privat Las Encinas arrenca aquesta temporada després de la fatídica festa de Phillipe la nit de cap d’any i la fugida de Guzmán, amb el secret de la mort d’Armando amenaçant de truncar la història d’amor de Samuel i Ari. Rebeca està en ple viatge d’autodescobriment, mentre que Omar es recupera de la separació amb Ander. A més, l’aparició del personatge de Bilal, interpretat per Adam Nourou, dificultarà la seva relació amb Samuel.

En definitiva, un escenari ple de bombes a punt d’esclatar al qual arriben dos nous estudiants: Isadora, interpretada per Valentina Zenere (Las chicas del cable), hereva d’un imperi de l’oci nocturn, i Iván, el fill del millor futbolista del món, a qui dona vida André Lamoglia (Juacas).

“Élite és un univers al qual sempre vull tornar. Com a creador i com a espectador. M’estimula, em reconforta, m’anima. I la cinquena temporada ens ha quedat molt viva, la gaudireu”, apunta Carlos Montero, creador de la sèrie.

La sèrie té garantida una sisena temporada, que incorporarà intèrprets com Carmen Arrufat, Álvaro de Juana o Ana Bokesa.

Una imatge de la cinquena temporada d''Élite'.

tracking