Barcelona, segle XIV

‘Els hereus de la terra’, adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones, arribarà a Netflix el proper 15 d’abril. Yon González encapçala el repartiment.

Un fotograma de la nova sèrie de Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La sèrie adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones Els hereus de la terra, seqüela de L’Església del Mar, arribarà a Netflix el pròxim 15 d’abril, amb Yon González com a protagonista.

Produïda per Diagonal (Banijay Iberia), el repartiment d’aquesta nova ficció el completen actors com Elena Rivera (Inés del alma mía), Rodolfo Sancho (El ministerio del tiempo), David Solans (Merlí), Aria Bedmar (Dime quién soy) i compta amb les col·laboracions especials d’Aitor Luna (Los hombres de Paco) i Michelle Jenner (Isabel).

La trama d’Els hereus de la Terra es trasllada a la Barcelona de finals del segle XIV i narra la història del jove Hugo Llor (David Solans i Yon González), fill d’un mariner mort, que treballa a les drassanes gràcies a la generositat d’un dels prohoms més respectats de la ciutat: Arnau Estanyol (Aitor Luna).

El seu somni de convertir-se en constructor de vaixells es veurà truncat quan la família Puig, enemiga acèrrima del seu mentor, aprofita la seva posició davant el nou rei per executar una venjança que portaven anys acariciant i planejant en secret.

El director de la sèrie és Jordi Frades, que ha treballat al costat dels guionistes Rodolf Sirera, Sergio Barrejón, Antonio Onetti, Macu Tejera i Miriam García, per donar forma a aquesta ficció basada en la famosa novel·la històrica d’Ildefonso Falcones.

Produïda per Diagonal, Els hereus de la terra s’estrenarà el 15 d’abril exclusivament a Netflix a nivell mundial durant 12 mesos, després dels quals també estarà disponible per als canals i plataformes d’Atresmedia i Televisió de Catalunya.

Cal recordar que L’Església del Mar, el primer gran èxit literari de Falcones, ja va tenir la seva pròpia adaptació, una sèrie de vuit episodis que es va estrenar l’any 2018, en aquesta ocasió a Antena 3.

tracking