Televisió

Pina renova a Netflix

El creador de ‘La casa de papel’ anuncia un nou projecte per a la plataforma: una sèrie sobre la construcció de búnquers subterranis arran de la covid-19.

Álex Pina manté un important lligam creatiu amb Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Búnquers exclusius amb tota mena de luxes on 75 persones poden sobreviure durant almenys cinc anys. Aquest serà el punt de partida de la nova sèrie d’Álex Pina, creador de La casa de papel, que s’emetrà a Netflix.

Segons va confirmar ahir la plataforma en un comunicat, el responsable d’una de les sagues més reeixides de la casa ja es troba treballant en aquest nou projecte de ficció. La llavor de l’argument és un article publicat en un diari espanyol el 9 d’octubre del 2021 sobre la proliferació de búnquers després de la pandèmia.

“Alguns dels nous refugis que s’estaven construint eren habitatges de luxe al subsol. Fins a 15 pisos cap avall, amb serveis exclusius com ara cinema, piscina, spa, gimnàs i jardins comuns. Amb aigua i menjar per sobreviure més de cinc anys. Una comunitat sota terra per a 75 persones”, explica Pina a la nota distribuïda per Netflix.

Arran d’això, van pensar com seria la vida en aquestes condicions, les relacions socials, familiars o romàntiques que podrien produir-se en un refugi subterrani al qual havien fugit uns quants privilegiats de manera precipitada i exclusiva.

“El nou acord amb Netflix és la constatació d’uns anys fructífers en els quals hem produït set temporades de tres sèries diferents (La casa de papel, White Lines i Sky Rojo). Projectes arriscats, diferents i escrits amb total llibertat”, afegeix el mateix creador audiovisual.

Fundador de la productora Vancouver Media, Pina està immers en la producció de la tercera i última part d’Sky Rojo, a més de l’escriptura de l’spin-off de Berlín de La casa de papel i el desenvolupament d’aquesta nova sèrie.

tracking