Televisió

Un 'revival' d'èxit

HBO Max renova ‘And Just Like That...’ per a una segona temporada. La seqüela de ‘Sexo en Nueva York’ ha estat la producció original més vista de la plataforma.

Sarah Jessica Parker, a 'And Just Like That...'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reflexions de Carrie han tornat amb força. Després de convertir-se en el primer gran èxit original d’HBO a la dècada dels noranta, Sexo en Nueva York prenia el pols al públic actual amb la seva seqüela, And Just Like That... Els personatges inspirats en l’obra de Candace Bushnell van saltar a HBO Max a final del 2021 i l’impacte d’aquest retorn ha estat tan enorme que la plataforma de WarnerMedia ha decidit prolongar la nova etapa.

Com ha confirmat el servei digital, And Just Like That... ha estat renovada per a una segona temporada després de posicionar-se com l’estrena més vista d’un Max Original fins avui. Per tant, aquest encàrrec no és cap sorpresa. De fet, Casey Bloys, responsable de continguts d’HBO i HBO Max, ja va anticipar aquest moviment a la revista Variety al febrer: “Estem encantats amb el rendiment de la sèrie i Michael Patrick King i Sarah Jessica Parker estan parlant per assegurar-se que hi ha una direcció creativa que els atregui.”

Ara, amb la segona temporada ja confirmada, l’equip s’ha mostrat entusiasmat. “Estic molt orgullós de poder explicar més històries sobre aquests personatges vibrants i audaços, interpretats per aquestes poderoses i increïbles actrius”, ha declarat King, showrunner del projecte, que en la seva primera temporada reprenia les trajectòries de Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis).

TVE RENUNCIA A 'OPERACIÓN TRIUNFO'

L’acadèmia d’Operación Triunfo tanca les portes. Almenys a Televisió Espanyola. Després de mesos d’espera, l’ens públic ha pres la decisió de no renovar l’icònic format de Gestmusic, tal com va informar ahir el portal FormulaTV. Des del desenllaç d’OT 2020, la productora de Banijay Iberia continuava mantenint llogades les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, esperant la decisió definitiva d’RTVE que havia de comunicar abans d’abril. Finalment, OT no tornarà a La 1. Amb aquest moviment, RTVE deixa escapar uns dels formats més revolucionaris i reeixits de la pantalla petita. Després d’aquest divorci entre cadena i productora, Gestmusic té llibertat per rellançar l’espai en un altre canal o plataforma d’streaming. De fet, el director de la companyia, Tinet Rubira, ja va avisar fa uns mesos que “si OT 2022 no s’emet a TVE el veurem en un altre lloc. No donarem el format per mort”, va sentenciar.

TVE renuncia a 'Operación Triunfo'

tracking