Televisió

Acord per LaLiga

Movistar Plus+ podrà oferir tots els partits de la competició espanyola després d’arribar a un pacte amb Dazn per a cinc temporades, valorat en 1.400 milions.

Acord per LaLiga

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Movistar Plus+ va assolir ahir un acord no exclusiu amb la plataforma d’esports britànica Dazn per emetre el 100% dels partits de LaLiga per a les pròximes cinc temporades (2022-2027) per 1.400 milions d’euros. Així ho van informar fonts de l’operadora citades per diversos mitjans de comunicació.

Amb aquest acord, Telefónica pagarà 280 milions d’euros per temporada a Dazn, la qual cosa li suposarà un estalvi de prop d’un 15% respecte al cost per jornada actual, segons ha quantificat l’operador. Mitjançant aquest conveni, Dazn posarà a la disposició dels clients de Movistar Plus+ el paquet que va adquirir el desembre passat quan es van adjudicar els drets del futbol de la competició futbolística espanyola, tant a través de l’aplicació com dels canals lineals. Per part seva, els aficionats al futbol que no siguin clients de Movistar Plus+ podran també contractar el paquet Dazn LaLiga directament a l’aplicació, va precisar la plataforma brità­nica.

Telefónica i Dazn van resultar adjudicatàries el desembre passat dels drets audiovisuals de LaLiga Santander per a les pròximes cinc temporades (2022-2027) per un import total de 4.950 milions d’euros. Movistar va adquirir cinc partits per jornada més tres jornades completes, mentre que

Dazn assumeix cinc partits per jornada.

Dazn s’encarregarà de la producció d’aquests cinc partits per jornada, i incorporarà un nou equip de presentadors, narradors i comentaristes per imprimir un estil propi a les retransmissions. A Telefónica, aquest acord li garanteix poder emetre un ampli paquet de futbol, ja que, a més dels drets de LaLiga, també té els de la Lliga de Campions i els de la Lliga Europa. Per part seva, Dazn s’assegura emetre la lliga espanyola, la Copa del Rei, la Premier League o la Lliga de Campions femenina, entre altres competicions.

En la subhasta, Telefónica estava limitada a presentar ofertes per explotar els drets en exclusiva per tres anys, tot i que finalment va optar per cinc anys després que LaLiga licités els drets d’aquest nombre de temporades.

tracking