Cultura

Notícies, veritat i mentida

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Notícies, veritat i mentida

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'Notícies, veritat i mentida'

Aquesta conferència tractarà de com s’aconsegueix l’accés a la millor informació possible i de quines són les aixetes d’on raja la informació més potable, garantia d’una societat lliure. Amb Antoni Bassas, periodista i redactor de programes de ràdio i televisió. Hora: 19.30 h. Sala d’actes de MoraBanc. Andorra la Vella.

‘Per amor a l’art: el que no sabies del teatre’

Un recorregut per la història del teatre per visitar-ne els orígens, endinsar-nos en l’evolució d’aquest gènere i desentrellar els seus vincles amb creacions contemporànies d’altres disciplines com ara el cinema. A càrrec de Juanma Casero Ortiz, director teatral. Hora: 20 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

CINEMA

‘Shiva Baby’

Salvatge i incòmoda, l’opera prima d’Emma Seligman és una comèdia enrevessada que retracta les problemàtiques identitàries de les famílies jueves de Nova York. Hora: 21.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

VISITA

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Vinguin a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d’un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color contribuint a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Repassarem la història d’Andorra en el seu context. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘50 años de complicidades imaginaria’

L’exposició, propietat del col·leccionista Luis Torrens, mostra, mitjançant diferents tècniques del gravat, obra gràfica d’autors com Miró, Dalí, Chillida, Muntades, Plensa, Fontcuberta i Guinovart, entre d’altres.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h. Diumenge, tancat.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

Materialitzar la memòria

Exposició fotogràfica del segle passat del Comú al carrer, de Miquel Mercè.

Diferents parròquies. Fins al 31 de març.

‘22 x 22. La magnitud del petit format’

El format de petites dimensions obre la possibilitat d’una relació molt íntima amb l’art. Per l’artista, treballar en petit format esdevé un exercici de síntesi, d’abandonament dels estàndards i d’exploració de noves possibilitats: una adaptació dels traços, els colors i les formes en un espai que convida a cercar allò essencial.

Horari: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 2 d’abril.

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Herejía mecánica’

Exposició de Ricardo Muñoz. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 14 de maig.

‘Exposició retrospectiva de l’obra de francesc Galobardes Carbonell’

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo.

Canillo. Fins al 30 de setembre.

‘Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen d’Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘De colors i estacions’

Exposició de Mònica Armengol. Edifici l'Estudi. Ordino. Fins al 5 d’abril.

tracking