Televisió

Les sèries de l'abril (II)

‘The Dropout’, sobre una estafa milionària, ‘Gaslit’, centrada en el Watergate, i ‘La ciudad es nuestra’, una anàlisi de la corrupció policial, altres propostes destacades.

Amanda Seyfried en el paper d'Elizabeth Holmes a 'The Dropout'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

The Dropout: Auge y caída de Elizabeth Holmes, 20 d’abril a Disney+. La història real d’un dels fraus més grans de la història de Silicon Valley. Amanda Seyfried dona vida a Elizabeth Holmes, que en temps rècord va passar de ser una jove promesa dels negocis tecnològics a fer-se multimilionària i finalment condemnada per frau. Holmes va assegurar que havia desenvolupat una màquina capaç de realitzar una sèrie d’anàlisis mèdiques amb tan sols unes gotes de sang del pacient, però la seva empresa, Theranos, va col·lapsar arran d’una investigació del Wall Street Journal.

-Gaslit, 24 d’abril a Starzplay. Quan s’acosta el cinquantè aniversari de l’escàndol del Watergate, dues grans estrelles de Hollywood, Julia Roberts i Sean Penn, protagonitzen aquesta sèrie antològica que descobreix una nova perspectiva del cas que va acabar amb la presidència de Richard Nixon l’agost del 1974. Concretament, Gaslit se centra en el personatge de Martha Mitchell (Roberts), una dona de l’alta societat d’Arkansas i esposa del fiscal general de Nixon, John Mitchell (Penn), que va ser la primera persona a fer sonar públicament l’alarma sobre la possible implicació de Nixon en el cas Watergate.

-La ciudad es nuestra, 26 d’abril a HBO Max. David Simon (The Wire) torna al gènere policíac i a la ciutat de Baltimore en aquesta minisèrie de sis episodis creada al costat de George Pelecanos –coguionista també de The Wire– i basada en el llibre d’investigació del periodista del rotatiu Baltimore Sun Justin Fenton. La trama relata l’auge i caiguda de la Força Especial de Rastreig d’Armes del Departament de Policia de Baltimore, i la corrupció i el col·lapse moral que es va patir en una ciutat en la qual les polítiques de prohibició de les drogues i els arrestos massius es van defensar a costa del treball policial real.

tracking