Agenda

Gaset Flinch

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Gaset Flinch

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Un paisatge màgic

Transportarà els participants a l’obra colorista Villar del Pedroso, de l’artista Benjamín Palencia. El contaconte els endinsarà en una història plena d’aventures. Després es farà un taller d’aquarel·la. Hora: a les 11 i a les 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

De colors i estacions

Exposició De colors i estacions, de Mònica Armengol. Edifici l'Estudi. Ordino. Fins al 5 d’abril.

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 21 d’abril.

A taula amb el Sergi. Les obres, la mirada dels artistes

20 artistes participen en una revisió i interpretació del món artístic de Sergi Mas, i culminarà així el projecte de l’associació d’artistes La Xarranca per reconèixer la figura de l’artista i artesà Sergi Mas, fundador de l’entitat. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 23 d’abril.

Herejía mecànica

Exposició de Ricardo Muñoz. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 14 de maig.

Gaset Flinch

Recull la creació escultòrica de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch des de principis dels anys 90 del segle XX fins a la seva darrera obra realitzada expressament per aquesta exposició. Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella.

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia. Canillo.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de Whitlow Delano. L'entrada al Museu serà gratuïta durant tota la durada de l’exposició. MW Museu de l'Electricitat. Encamp.

Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

Exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

tracking