Agenda

Dimecres 'frikis' al museu

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Dimecres 'frikis' al museu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Dimecres ‘frikis’ al museu

Vine a divertir-te jugant als jocs de taula més entretinguts i frikis (Lobo, Dixit, Marvel United, Virus i molts més) al Museu la Massana Còmic, sota el guiatge del grup Frikis Andorra. Hora: 22 h.

Museu del Còmic. La Massana.

MÚSICA

26es Nits Obertes - 22DUO

22DUO és la cara més fresca i actual dels grups de versions. Un duet que s’atreveix amb tot i que combina l’experiència dels polifacètics músics Marina Prades i Oriol Padrós per crear una experiència musical que s’adapta a qualsevol situació: els èxits pop més recents, les cançons de sempre, estàndards de jazz, música clàssica o qualsevol cosa que necessitis.

Hora: 21 h.

Plaça Major. Ordino.

SORTIDES

Sortida guiada 'Ramaders Andorra' - Activitats d'estiu Andorra Sostenible

Sortida guiada des del coll de la Botella fins a les Bordes de Setúria, on es podrà conèixer in situ com viu el bestiar a Andorra dins el model de ramaderia extensiva, la feina que fan els ramaders i alguns aspectes sobre la flora i les pastures d’alta muntanya.

Hora: 18 h.

Coll de la Botella. Ordino.

CURSOS

Estiu amb A - Workshop fotografia (per a adults)

Introducció a la fotografia de retrat d’estudi a la manera Harcourt, un tractament de la llum molt específic per a la fotografia de retrat.

Hora: de les 18 h a les 21 h.

La Capsa, Espais de creació. Ordino

CINEMA

Autocinema ‘El Gran Showman’

El Gran Showman és una pel·lícula estatunidenca dirigida per Michael Gracey, estrenada l'any 2017. És un film biogràfic sobre Phineas Taylor Barnum.

Hora: de 22 h a 23:30 h.

Aparcament Prat de l'Areny. Encamp

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

tracking