Televisió

Més 'FBI: Internacional'

TNT estrena, el 4 d’octubre, la segona temporada de la sèrie de la franquícia ‘FBI’ ambientada a Europa. La ficció ja ha estat renovada per a un tercer lliurament.

Luke Kleintank i Heida Reed en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canal TNT estrena, el 4 d’octubre (22h), la segona temporada d’FBI: Internacional, la sèrie de la franquícia FBI que situa l’acció a Europa amb un equip amb base a Budapest que es desplaça per diverses ciutats del Vell Continent solucionant casos allà on un ciutadà dels Estats Units es vegi involucrat. La primera temporada es va situar en el top 3 d’estrenes més vistes en la televisió nord-americana, i, de fet, la sèrie ja ha obtingut la renovació per a un tercer lliurament.

L’equip d’FBI: Internacional és liderat per Scott Forrester (Luke Kleintank), un agent seriós i compromès que sap afrontar les dificultats amb què es troba i que a vegades opera en els límits del que és permès. Jamie Kellett (Heida Reed) és la segona al comandament i no dubta a exposar-se als riscos amb els quals topa la seva divisió per tot Europa. Andre Raines (Carter Redwood) és un expert seguint rastres internacionals, Cameron Vo (Vinessa Vidotto) posseeix una gran visió estratègica i versatilitat, i cal no oblidar-se de l’arma secreta més decisiva de la divisió, el gos policia Tank.

En el desenllaç de la primera temporada s’anunciava la marxa de l’agent de l’Europol Katrin Jaeger (Christiane Paul). En aquest segon lliurament serà substituïda per Megan Smitty Garretson, interpretada per Eva-Jane Willis, una agent amb molta experiència sobre el terreny, la qual cosa resulta imprescindible per negociar les activitats de la divisió en cada territori europeu que visita.

El creador de la sèrie, Dick Wolf, és un dels guionistes, productors i showrunners més prolífics i reeixits de la televisió als EUA. Guanyador de dos premis Emmy i nominat en diverses ocasions, ha participat com a guionista en títols mítics com Canción triste de Hill Street i Corrupción en Miami i, a més, ha creat les franquícies FBI i Chicago.

tracking