Agenda

Visita nocturna a l'exposició 'La moda dels anys 50. Imaginant el futur'

Visita nocturna a l'exposició 'La moda dels anys 50. Imaginant el futur'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Visita nocturna a l’exposició ‘La moda dels anys 50. Imaginant el futur’

Visites nocturnes per la col·lecció Quinto-Tinarelli de vestits i accessoris de la moda dels anys 50 que narra la transformació social d’aquesta dècada a partir de la indumentària femenina. Un recorregut pel renaixement de la moda després de la desfeta europea de mitjan segle XX. Hora: 20 h i 22 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

VISITA

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Explorem el centre històric, una part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda, on la il·luminació juga un paper preponderant. Ensenyem a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l’entorn en l’espai que explorem junts. Hora: 22 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Una poètica del vertigen’

Últims dies de la mostra d’una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘Contra el mal donat’

Aquesta exposició constitueix una ocasió extraordinària per poder conèixer, a través de reproduccions, 8 de les 52 sentències originals i la seva transcripció, que es conserven a l’Arxiu Nacional, de processos judicials contra dones acusades de bruixeria. També qui eren aquestes dones, on van viure i com es van relacionar amb l’entorn. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana.

Sala d’exposicions del comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

‘Sèrie Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d'hivern. Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 21 de setembre.

‘Encamp 1900-1950. Els murals que cobren vida’

La Mosquera és un dels nuclis tradicionals d'Encamp. La pintora muralista Samantha Bosque ha transformat deu indrets, des del carrer Perdut fins al callís de Cal Xampaina, que permeten descobrir la vida de l'Encamp de principi de segle XX. Plaça del Consell. Encamp. Fins al 24 de setembre.

‘Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari’

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Sala d’Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 25 de setembre.

Manuel Luna

Exposició de Manuel Luna. Sala La Buna. Ordino. Fins al 30 de setembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 12 de desembre.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

tracking