Televisió

Adeu a 'Succession'?

L’actor Brian Cox es mostra partidari que la sèrie finalitzi després de la quarta temporada per evitar que “caduqui” com, al seu parer, ha passat amb ‘Billions’.

Brian Cox en el paper de Logan Roy a 'Succession'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Succession va ser, com era d’esperar, la gran triomfadora dels Premis Emmy 2022, reeditant l’èxit de dos anys enrere. La ficció creada per Jesse Armstrong s’ha consolidat com una de les millors sèries televisives dels últims anys, i precisament per no perdre la transcendència, el principal protagonista considera que no ha d’allargar la seva vida útil.

Brian Cox ha insinuat que la quarta temporada de la ficció d’HBO podria ser l’última. L’intèrpret escocès ho ha plantejat al diari The Times en ser preguntat sobre si hi haurà o no una cinquena tanda de capítols. “No ho sé. Ningú ha renovat els seus contractes”, ha explicat, abans de reflexionar amb els inconvenients d’allargar una sèrie d’aquest calibre.

“Qui sap quant pot durar? No volem que la sèrie duri més del necessari, com passa amb Billions. Aquella sèrie ha caducat”, opina el guanyador d’un Emmy, al·ludint a la ficció de Showtime, en el seu moment encimbellada per la crítica i que acaba de ser renovada per una setena temporada tot i no gaudir de tanta repercussió mediàtica.

Succession segueix amb el rodatge de la quarta temporada, encara sense data d’estrena. Més enllà de l’elenc principal, la producció ha recuperat nou intèrprets que havien participat en les tandes anteriors, entre els quals hi ha Alexander Skarsgård.

AMAZON ESTRENA 'UN ASUNTO PRIVADO'

Amazon Prime Video estrena demà Un asunto privado, nova sèrie original espanyola. La ficció, firmada per Teresa Fernández-Valdés sota el segell de Bambú Producciones (Velvet, Les noies del cable), ens trasllada a la Galícia dels anys quaranta per relatar la història de Marina (Aura Gar­rido), una jove avançada al seu temps que no pot complir el somni de ser policia pel sol fet de ser dona. No obstant això, res ni ningú l’aturarà quan decideixi investigar una sèrie de crims en companyia d’Héctor (Jean Reno), el seu entranyable majordom, en la que es presenta com una revisió dels personatges de Sherlock Holmes i John Watson. Completen el repartiment un grup de cares conegudes de la televisió i el cinema a Espanya: la reconeguda actriu Ángela Molina, Álex García (Antidisturbios), Gorka Otxoa (Velvet), Tito Valverde (Matadero), Irene Montalà (El barco) o Andrés Velencoso (Élite), entre altres.

Un asunto privado

tracking