Televisió

'Blade Runner', a la TV

Amazon prime video prepara una sèrie basada en l’univers creat per Philip K. Dick, i ambientada 50 anys després del darrer film de la saga, ‘Blade Runner 2049’.

Ryan Gosling va protagonitzar 'Blade Runner 2049' l'any 2017.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’univers de Blade Runner, que va tornar als cinemes ara fa cinc anys amb Blade Runner 2049, de Denis Villeneuve, s’expandeix. I ho fa gràcies a Amazon Prime Video, que ha donat llum verd a Blade Runner 2099, una sèrie que servirà com a seqüela de la saga cinematogràfica i en la qual també estarà implicat Ridley Scott com a productor. Un projecte que el mateix Scott, artífex de la cinta original que va protagonitzar Harrison Ford el 1982, va confirmar l’any passat que estava en marxa.

Ara, Vernon Sanders, responsable de sèries de la plataforma d’streaming, ha anunciat oficialment la producció d’aquesta sèrie, amb la qual s’expandirà en la pantalla petita l’univers literari de Phillip K. Dick. “Ens sentim honrats de poder presentar aquesta continuació de la franquícia Blade Runner i estem segurs que, en formar equip amb Ridley, Alcon Entertainment, Scott Free Productions i l’increïble talent de la guionista Silka Luisa, Blade Runner 2099 conservarà la intel·ligència, els temes i l’esperit de les seves predecessores cinematogràfiques”, va asseverar Sanders.

Malgrat que els detalls que es coneixen sobre aquesta nova ficció són encara escassos, sembla que la trama se situarà 50 anys després dels fets esdevinguts a Blade Runner 2049, el film estrenat l’any 2017 amb Ryan Gosling recollint el testimoni de Ford, també present a la cinta, com a protagonista.

I, en un altre ordre de coses, també es desconeix quin serà el repartiment principal d’aquesta sèrie, que disposarà, precisament, del guionista de la seqüela de Blade Runner, Michael Green. Així mateix, Blade Runner 2099 tindrà Tom Spezialy com a productor executiu juntament amb altres, com Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra i Isa Dick Hackett.

tracking