Televisió

Les sèries del mes (I)

Les estrenes d’octubre inclouen títols com ‘The Playlist’, sobre el naixement d’Spotify, i ‘The Watcher’, un relat de terror amb Naomi Watts i Bobby Cannavale.

Naomi Watts en un moment de 'The Watcher', la sèrie de terror de Ryan Murphy que s'estrena el 13 d'octubre a Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una antologia comissariada per Guillermo del Toro, una sèrie de ciència-ficció cyberpunk produïda pels creadors de Westworld, la història de l’ascens i triomf de Spotify i l’última producció de Manolo Caro amb Najwa Nimri són algunes de les ficcions que arriben a les plataformes a l’octubre. A més, hi haurà noves temporades d’èxits com The White Lotus (31 d’octubre a HBO Max), Acapulco (21 d’octubre a Apple TV+), Derry girls (7 d’octubre a Netflix) i el final de The Walking Dead, que s’estrena avui a HBO Max.

-The Bear, 5 d’octubre a Disney+. Creada per Christopher Storer i protagonitzada per Jeremy Allen White, The Bear combina gastronomia i família en la història d’un jove xef d’alta cuina que torna a Chicago per fer-se càrrec de l’establiment d’entrepans familiar després del suïcidi del seu germà. En un ambient al qual no està acostumat, haurà de trobar un equilibri entre les dificultats que suposa ser propietari d’un petit negoci i unes tibants relacions familiars.

-Candy, 12 d’octubre a Disney+. Minisèrie de cinc episodis sobre un crim real, amb Jessica Biel com a protagonista i productora executiva. S’hi explica la història de Candy Montgomery, una mare i mestressa de casa dels anys 80 amb una vida perfecta. Però quan la pressió del conformisme comença a ofegar-la i cerca una mica de llibertat, els resultats poden ser letals.

-The Playlist, 13 d’octubre a Netflix. L’abril del 2006, dos emprenedors suecs, Daniel Ek i Martin Lorentzon, van fundar una companyia que acabaria convertint-se en la principal aplicació de música de tot el món, Spotify.

Basada en la novel·la Spotify untold, aquesta sèrie de sis capítols s’endinsa en com es va crear la companyia i la seva batalla contra el gegant Apple.

-The Watcher, 13 d’octubre a Netflix. Naomi Watts i Bobby Cannavale protagonitzen la nova sèrie de Ryan Murphy, en la qual una parella acabada de mudar a la casa dels seus somnis, als afores de la ciutat, comença a rebre cartes d’un estrany que signa com El vigilant. Serà l’inici d’un assetjament continu que es produeix mentre surten a la llum secrets sinistres del barri. La sèrie és inspirada en la història real d’una mansió de Nova Jersey.

tracking