Televisió

Les sèries del mes (II)

Històries de ciència-ficció, fantasia, terror i de caràcter autobiogràfic centren algunes de les estrenes més destacades d’aquest mes a les plataformes.

Najwa Nimri a 'Sagrada Familia', que s'estrena el 14 d'octubre a Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Shantaram, 14 d’octubre a Apple TV+. Charlie Hunnam protagonitza aquesta adaptació de la novel·la autobiogràfica de Gregory David Roberts, cocreada, escrita i produïda per Steve Lightfoot, que combina una història d’amor i l’aventura del viatge d’un home cap a la redempció. Lin Ford (Hunnam) és un fugitiu que intenta passar desapercebut a la ciutat de Bombai a la dècada dels vuitanta. Després d’enamorar-se d’una enigmàtica dona anomenada Karla, haurà de triar entre la llibertat o l’amor i les complicacions que aquest comporta.

Sagrada Familia, 14 d’octubre a Netflix. Després de l’èxit de Vis a vis i La casa de papel, Najwa Nimri estrena a Netflix aquesta nova sèrie creada pel mexicà Manolo Caro que relata la història d’una família aparentment perfecta amb un fosc passat. En un barri en el qual res és el que sembla, quatre veïnes i mares forgen una forta amistat. La seva relació va vent en popa fins que tot el passat surt a la llum.

The Peripheral, 21 d’octubre a Amazon Prime Video. Els creadors de Westworld estan darrere d’aquesta sèrie de ciència-ficció basada en la novel·la de William Gibson, considerat el pare del cyberpunk i protagonitzada per Chloë Grace Moretz i Jack Reynor. La trama se centra en una dona que intenta mantenir unida la seva família en un poble oblidat dels Estats Units. Treballa en una botiga d’impressores 3D i per guanyar uns diners extra participa en jocs de realitat virtual per a gent rica, fins que un dia algú troba la manera de comunicar-se amb el Londres del futur.

El gabinete de curiosidades de Guillermo del Toro, 25 d’octubre a Netflix. Es tracta d’una col·lecció d’històries seleccionades per Guillermo del Toro que aspira a “redefinir” i “desafiar” el concepte tradicional del terror i que compta en el seu repartiment amb noms com a F. Murray Abraham, Kate Micucci, Peter Weller o Rupert Grint. Del més macabre al més màgic i del més gòtic al més grotesc, aquests vuit contes, sofisticats i sinistres, que inclouen dues històries originals de Del Toro, cobren vida gràcies a un equip de guionistes i directors triats personalment pel mexicà.

tracking