Televisió

La gran rival de 'Smile'

Disney+ estrena el 26 d’octubre ‘Barbarian’, un dels films de terror més esperats de l’any i un gran èxit de taquilla en el debut als cinemes dels Estats Units.

Un fotograma de 'Barbarian'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Aquests dies les sales de cinema es rendeixen al fenomen Smile, producció de Paramount que després de ser rebuda amb grans elogis per part de la crítica està seduint el públic amb un còctel irresistible d’ensurts i somriures inquietants. Però, posats a observar l’evolució del gènere aquest any, Smile ha trobat un gran rival, el film Barbarian.

Es tracta d’una pel·lícula de 20th Century Studios escrita i dirigida per Zach Cregger, i que ha estat molt valorada pel sorprenent guió, que parteix d’una premissa senzilla: una jove (Georgina Campbell) ha llogat una casa a Detroit per passar la nit, ja que l’endemà té una entrevista de feina. Quan hi arriba, descobreix que la casa ja està ocupada. Bill Skarsgård és l’inesperat ocupant, en principi amable, del domicili, però la intriga s’anirà complicant cada vegada més.

Barbarian es va estrenar el mes passat als EUA i va aconseguir coronar-se en taquilla en el primer cap de setmana amb 10 milions de dòlars, quedant en l’aire quan i de quina forma arribaria a Europa. Ahir es va conèixer la resposta a través del compte oficial de Disney+: s’estrenarà en streaming el 26 d’octubre. Una data molt apropiada, perquè serà pocs dies abans de Halloween.

El repartiment de Barbarian el completen noms com Justin Long o Jaymes Butler. La crítica ha destacat com el film homenatja el terror retro alhora que recorda el cinema del primer Wes Craven. Paraules majors.

'TITANES' PREPARA EL RETORN

Prop d’un any després del tancament de la tercera temporada de Titanes, l’aposta original de HBO Max –que aquí es pot veure a través de Netflix–, ha tornat a comparèixer aprofitant la celebració de la Comic-Con de Nova York. En aquest marc tan apropiat, la plataforma de streaming ha llançat el primer teaser de la nova tanda d’episodis, que dona les primeres pistes sobre l’amenaça a la qual s’enfrontaran els herois protagonistes. Podem veure una mà emergint d’una massa de sang, de la qual cosa es dedueix que serà un lliurament especialment fosc. L’avançament no revela gaire més sobre el que vindrà, però la sinopsi oficial sí: “Després de salvar Gotham, els Titans agafen la carretera per tornar a San Francisco. Però després d’una parada a Metropolis es troben en el punt de mira d’una secta sobrenatural amb poders als quals mai s’han enfrontat.” El 3 de novembre s’estrenaran els dos primers capítols.

Titanes

tracking