Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tendràs la sensació de preocupació per preguntes de diners en aquest moment. No ves la manera de sortir endavant en un futur pròxim. No et permetes llenar de miedo. L'energia astral en funcionament et pedirà viure dia a dia sense un pla detallat per al futur. És difícil, però ho aconseguiràs!

Taure La teva ambició professional avui sentirà una sacudida. La configuració astral et pondrà sensible al fet de que estarà disminuint la teva llibertat d'expressió per complir amb la norma. I aparentment desitjarás fer-ho sense importar el preu. Per més que ansíes reconocimiento, no és aquesta la manera d'aconseguir. No podràs seguir així per molt temps més.

Bessons Existeix la possibilitat que en els últims dies molts avions i desitjos han pres forma en el teu ment. Com a regla general, sempre vol crear noves idees, mentre més sean millor serà. Pero hoy, la fría brisa del realisme barrerà aquests grandiosos esquemes, liquidant tots menys aquells que realment sean viables. Lo que quede tindrà substancia, i valdrà la pena fer-ho.

Cranc Cuestionarás alguns aspectes fonamentals de la teva professió. Pero no serà algo tan malo. És molt fàcil per acumular experiències sense intentar sintetitzar-les i entendre el seu significat profund i entre línies. Y ésta no és una manera equivocada d'ir per la vida. Pero l'energia astral de avui et pedirà que profundices en el significat de la professió que has elegit. Prepareu-vos per a algunes perspectives interessants!

Lleó Por suerte pots acurrucarte en la teva cama quan llegue la nit. Quizás sea l'únic moment agradable del dia. Hoy haureu de guiar la paciencia i la constància. Si avui tens planificat posar-te en contacte amb algun organisme administratiu, serà millor que deixo tot per escrit. Ah, i no olvides portar contigo un analgèsic.

Verge Hoy és un dia per concentrar-se en el treball. L'energia astral en joc pot fer-te dudar respecte als teus objectius, en especial els professionals. Parece important que en aquest moment no descuides les preocupacions materials. ¿Hay algun tema que és preciso redefinir? És probable que la millor forma de passar el dia mar a través de la reflexió.

Balança Reproches amb demasiada freqüència a la teva parella per no donar la independència suficient. Y a la vez tractas d'estar tan cerca de tal que eres tu quien crea el dilema. Hoy la energia astral en joc et impulsarà a que reclames tu independència i et lliures d'aquest miedo constant de que tu parella et vaya a abandonar. Confía en que no és preciso estar en la mateixa habitació amb l'altra persona per a què et sembla.

Escorpí Si tants anys la teva llibertat, ¿per què no has intentat aconseguir-la? ¿Es porque no et pareció pràctic fer-ho, o has estat sintint que la teva relació és l'únic estable en el mig d'una vida d'un altre modo tumultuosa? L'energia astral en joc et dice que confies en aconseguir la vida que desitja. Sense embargo, quizás debas "dejar tot" per aconseguirlo.

Sagitari Hoy no intentes aconseguir tot el que vulguis realitzar. La actual alineació celestial està senyalitzant que habrá pèrdues d'energia amb relació a encuentros casuals que sucedan avui. Habrà quiens intenten vendre algo o et pediran ajuda o consells per problemes personals. Tú, que anys tens temps a soles per a concentrar-te, hauràs de cuidar-te de no estar-te en les necessitats dels altres.

Capricorn Tú, quién se ha acostumbrat bastant a sofrir restriccions, t'enfrontaràs a les dificultats del dia molt millor que els teus col·legis. ¡Pero no et sacrifiques! Com et agrada ser útil, la teva bondat et fa correr el risc de que se't aprovi. En una vegada de seguir acceptant més compromisos ¿per què no compartir l'abundància de treball amb quiens són responsables per ell?

Aquari No té sentit que tracta de res contra la corriente a pesar del coratge que té. En aquest moment t'ha estancat en un mitjà de corrents forts que no estan portant cap a on vols. Per lo general, un bon capitán prefiere deixar-se arrastrar fora del curs en vez de lluitar contra la corriente i arriesgarse a encallar. No assumis més responsabilitats de les que pots manejar! Presta atenció a l'energia astral i déjate dur amb la corriente. Podries arribar al punt desitjat des d'un principi.

Peixos Hoy, pot que sueñes amb unirte a algo que està completament oposat a lo que has estat fent durant els últims anys. Si ho fas, tindràs dificultats i la necessitat d'aconseguir algun tipus de compromís. Al no haver-hi manera pràctica de satisfer completament els vostres somnis utòpics, serà bueno per a la vostra alma desenvolupar més integralment alguna de les vostres idees singulars.

tracking