Agenda

'Dejavú'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Dejavú'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÀGIA

‘Dejavú’

Dins del Festival de màgia de l’Era del Raser, màgia a càrrec de la maga Gisell. Dejavú és un espectacle de màgia de prop, fresc, que et convida a viatjar pel temps i ofereix moments d’il·lusió a pocs centímetres de la teva vista! Hora: a les 20 h i a les 21 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 18 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada a Escaldes-Caldea i la importància de l’aigua termal

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

JORNADA

XIII Jornades tèxtils i de puntaires

Inauguració del l’exposició dels treballs dels alumnes del taller tèxtil i de vidre. Hora: 19 h. CAEE. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Balance in Chaos’

Mostra de l’artista Trudy Kunkeler.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 22 d’octubre del 2022.

‘Paisatges aquàtics’

Exposició de Mireia Tarrès amb les seves darreres aquarel·les totes centrades en la temàtica aquàtica. Illa Carlemany. Escaldes Engordany. Fins al 23 d’octubre.

Carmen Salillas

Exposició de pintura a càrrec de Carme Salillas. Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria. Fins al 14 d’octubre.

‘Històries per viure’

Exposició itinerant de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (Atida) per donar visibilitat a les persones trasplantades i explicar, mitjançant imatges, quines són les històries personals que hi ha darrere de cada mirada. Hora: 9 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 20 d’octubre.

J. L. Fernán

Exposició en memòria del dibuixant de còmics J. L. Fernán (1931-2020) amb una selecció d’originals que il·lustra tota la seva carrera professional en algunes de les revistes més importants, des dels anys setanta fins als noranta del segle vint.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 d’octubre.

‘Monstres fangtàstics'

L’Escola d’art et convida a veure el món imaginari del Jonathan Rodríguez, alumne del taller de ceràmica que desplega el seu vessant artístic creant una col·lecció de petits monstres, els quals destil·len una gran originalitat en la forma i ens sedueixen amb la seva mirada graciosa, carregada d’humor.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 31 d’octubre del 2022.

‘Contra el mal’

Aquesta exposició constitueix una ocasió extraordinària per poder conèixer, a través de reproduccions, vuit sentències originals i la seva transcripció, que es conserven a l’Arxiu Nacional, de processos judicials contra dones acusades de bruixeria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 29 d’octubre.

tracking