Televisió

Retrat d'una generació

Atresmedia presenta ‘Red Flags’, una sèrie adolescent escrita per Nando López (‘La edad de la ira’), on quatre amics comparteixen experiències en una xarxa social.

Els quatre protagonistes de 'Red Flags', que ja ha començat a rodar-se.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atresmedia va aprofitar el recent Festival de Cinema de Sant Sebastià per anunciar les noves sèries d’Atresplayer Premium. Potser la que va cridar més l’atenció entre la crítica, pel fet de ser creada per Nando López (autor de La edad de la ira), va ser Red Flags. I ara, la plataforma acaba de donar importants novetats sobre aquest nou pro-jecte.

La ficció, que acaba d’encetar el seu rodatge, ha presentat els seus quatre protagonistes: Mar Isern, Diego Rey, Iría del Valle i Ibrahima Kone. Són els joves actrius i actors que encapçalen l’elenc d’aquest drama adolescent centrat en les vides sexuals i emocionals de quatre nois i noies. Com explica Atresmedia, “a través de les seves vivències es planteja una sèrie que retrata de manera molt directa la sexualitat de la Generació Z”.

El repartiment el completen Gabriel Guevara, Diego Garisa, Pau Gimeno, Lizeth San Martín, Jacobo Camarena, Son Khoury, Laura Rozalén, Vera Cruz, Westley Camps, Xoan Fórneas, Oskar de la Fuente i Carlos Troya, entre altres.

Durant les pròximes setmanes es rodaran, en diferents escenaris de Madrid, els vuit episodis que componen la (de moment) sola temporada de Red Flags, una producció d’Atresmedia en col·laboració amb Zeta Studios que compta amb Montse García, Antonio Asensio, Paloma Molina i Xavi Toll en la producció executiva i Lucía Alonso Allende com a coproductora executiva. Al capdavant del guió hi ha Nando López i Estel Díaz.

Els protagonistes de la història són Toni, Érika, Luna i Walter, molt amics, però que no es coneixen en persona. Només se segueixen en una xarxa social que, per a ells, és tan real com la vida mateixa. Allà, tots quatre comparteixen pors, problemes i decepcions, i posen a prova les seves creences sobre la vida, l’amor i l’amistat.

tracking