Televisió

Màxima tensió

El ‘teaser’ de la quarta temporada de ‘Succession’ deixa entreveure lluites encara més acarnissades al clan Roy. Els nous capítols arribaran a la primavera.

HBO Max ha publicat un avançament de 'Succession'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Succession, una de les sèries més aclamades dels últims anys, es prepara per estrenar la quarta temporada. Si bé durant aquest any els seguidors no han pogut gaudir de nous episodis, tot canviarà l’any vinent. HBO Max acaba de confirmar que la quarta temporada estarà disponible durant la primavera del 2023. De moment, però, encara no ha revelat la data específica de l’estrena.

Aprofitant aquest important anunci, la plataforma també ha compartit un breu avançament de la quarta temporada de la ficció. Al vídeo podem veure com la tensió en el si del clan Roy es troba a nivells màxims, i que els bàndols pel control de Waystar Royco estan més ben definits que mai. Kendall, Siobhan, Roman i Connor uniran forces contra el seu pare, Logan Roy, que els va sorprendre amb una jugada mestra al final de la temporada 3.

Cal recordar que en els episodis anteriors els fills de Logan volien aprofitar la participació majoritària a Waystar per frenar-ne la venda. No obstant això, Shiv va relatar la situació a Tom, el seu marit, qui al seu torn va decidir trair-la i explicar-ho tot a Logan. Amb el temps a favor, el patriarca de la família va tenir l’oportunitat de planejar una estratègia que deixés paralitzades les intencions dels descendents.

Amb relació als nous capítols de Succession, Matthew Macfadyen, l’actor responsable d’interpretar Tom, ha dit que la “història està molt ben preparada”, i que el seu personatge tornarà a tenir un paper fonamental. De la seva banda, Brian Cox (Logan Roy) va deixar entreveure fa unes setmanes que Succession no està lluny d’un gran final, i que, probablement, la història no anirà més enllà d’una cinquena temporada. “Ningú no ha renovat el contracte”, va avisar.

APPLE TV+ I APPLE MUSIC APUGEN EL PREU

Males notícies per a subscriptors d’Apple Music i Apple TV+. Aprofitant el llançament dels nous sistemes operatius, la companyia de Cupertino ha anunciat que tots dos serveis apujaran el preu a diferents parts del món, incloent-hi Europa i els Estats Units. De moment, en països de Llatinoamèrica no hi ha cap moviment. A Apple TV+, l’increment és de dos euros. Per tant, la subscripció passa de 4,99 a 6,99 euros al mes. Quant a Apple Music, aquest augment oscil·la entre un i dos euros en funció del pla. Evidentment, l’alça de la subscripció també afecta el cost d’Apple One, la proposta que engloba múltiples serveis de la companyia en una sola filiació. En aquest cas, l’increment és de tres euros en qualsevol dels tres plans disponibles. Amb relació a Apple TV+, es justifica aquesta alça esmentant que, avui dia, la plataforma compta amb molts més continguts que quan es va llançar ara fa tres anys.

Apple TV+ i Apple Music apugen el preu

tracking