Agenda

Marc Vidal aerògraf

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Marc Vidal aerògraf

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Recital líric de duos romàntics

En aquesta vetllada del cicle Cambra Romànica podrem gaudir de duets escrits per alguns dels grans compositors romàntics de la tradició austrogermànica: Brahms, Mendelsohn, Schumann, Schubert... I també tindrem l’ocasió de sentir en primícia l’estrena absoluta del jove compositor C. Boissier. Hora: 17 h. Església Sant Bartomeu de Soldeu. Canillo.

Dia de la reserva de la Biosfera d’Ordino

Un espectacle musical únic en què el dibuix i l’art cobren vida a l’escenari. Concert dibuixat, animat i interpretat en directe per Emilie Tarascou i Simon Kansara (Col·lectiu Phauna). Hora: 18 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ACTIVITAT

Marc Vidal aerògraf

Marc Vidal, artista andorrà, 30 anys sota el segell La casa del Marc. Actualment se situa en el món de l’art com l’aerografista Finishing Area de l’artista Internacional Philippe Shangti. Hora: 18 h. IQOS Lounge.

Andorra la Vella.

Campionat de scrabble - Dia de les biblioteques

Celebrarem el Dia de les biblioteques amb el tradicional campionat de Scrabble en català. Hi poden participar majors de 16 anys i hi haurà diferents partides segons els assistents. Hora: de 10 a 13.30 i de 15 a 18.30 h. Biblioteca comunal. Encamp.

MÚSICA

Richy Vuelcom

Sessió de deep tech per animar la nit de dissabte. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TALLERS

Taller sobre flors de bach

Introducció sobre les flors del Dr. Bach. Explicació de les 38 flors i, posteriorment, farem de manera individual el preparat personalitzat per a cada participant que us endureu a casa. Amb Maite Marsal. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

DANSA

‘De ferro i de fang’

De ferro i de fang sorgeix a partir de les necessitats de difondre les col·leccions conservades i exposades als museus tant als ciutadans com als turistes. Seguint aquesta premissa, l’espectacle recull, reinterpreta i expressa el conjunt d’ítems que resumeixen el patrimoni gestionat pels museus d’Andorra, com l’art, la inclusió, la natura, la història i el granit, entre d’altres. Hora: 12 h. CAEE.

Escaldes.

LLETRES

‘On és la mama?’ - Nascuts per llegir

Un conte explicat amb titelles, carregat d’emocions i tendresa que fa reflexionar sobre el paper de la mare. Hora: 11 h.

Biblioteca comunal universitària.

Sant Julià de Lòria.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

VIII Vertical Kilometer VallNord CPA

8.30 a 8.45 h: entrega dorsals U18 O19 i U20

9.30 h: sortida

9.45 h: entrega dorsals U1, 014, U16

10.05 h: sortida

12 h: dinar per a corredors i acompanyants i actuació musical

13.30 h: lliurament de premis.

Aparcament del telecabina d’Arinsal. La Massana.

tracking