Agenda

Vermut amb Wally's

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vermut amb Wally's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DANSA

‘De ferro i de fang’

L’espectacle recull, reinterpreta i expressa el conjunt d’ítems que resumeixen el patrimoni gestionat pels museus d’Andorra, com l’art, la inclusió, la natura, la història i el granit, entre altres. Hora: 12 h.

Museu etnogràfic Casa Cristo. Encamp.

MÚSICA

Vermut amb Wally's

Sessió de house per gaudir del diumenge. Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Compartirem curiositats i històries que han succeït en els llocs que visitarem, el significat dels quals la majoria de la gent desconeix malgrat haver-hi passat per davant moltíssimes vegades. Hora: 10.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Escaldes - Caldea

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 19 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Monstres fangtàstics’

L’Escola d’Art convida a veure el món imaginari de Jonathan Rodríguez, alumne del taller de ceràmica que desplega el seu vessant artístic creant una col·lecció de petits monstres, els quals destil·len una gran originalitat en la forma i ens sedueixen amb la seva mirada graciosa, carregada d’humor.

Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 31 d’octubre.

XIII Jornades tèxtils i de puntaires i alumnes del taller tèxtil i de vidre

Exposició de les obres de les artistes convidades a les XIII Jornades Tèxtils i de Puntaires: Montserrat Duran Muntadas, Francesca Poza, Cristina Vallejo i l’Associació de Puntaires de les Comarques de Girona. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 17 de novembre.

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l'any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta. Anyós. La Massana.

Fins al 16 de desembre.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició fotogràfica de James Whitlow Delano sobre els residus plàstics. MW Museu de l’electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

L’exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Artistes com ara Henri Matisse, Léonard Tsuguharu Foujita i Charles Camoin són precursors de noves tendències fruit de l’evolució de l’impressionisme. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘Vasarely. de l’art òptic al folklore planetari’

L’exposició presenta l’esperit exuberant de Victor Vasarely, artista plàstic francès d’origen hongarès (Pécs, 1906 - París, 1997), considerat el pare de l’art òptic. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella.

Fins al 29 de gener.

tracking