Agenda

Contra les violències masclistes: cultura feminista

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Contra les violències masclistes: cultura feminista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

L’ensemble baroque de Toulouse - Cicle Cambra Romànica

L’Ensemble Baroque de Toulouse arriba a Andorra amb l’ambaixada de França a Andorra per actuar al cicle Cambra Romànica.

Hora: 17 h. Santuari Nostra Senyora de Meritxell. Canillo.

TALLER

Contra les violències masclistes: cultura feminista

11 h: taller Pornografies versus sexualitat saludable: com recuperar el plaer compartit.

18 h: presentació del llibre La revuelta de las putas, d’Amèlia Tiganus, supervivent de la prostitució i activista, és una veu referent en la lluita pels drets de les dones i les nenes. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

TEATRE

‘Arrels d’arreu’

Una mirada cap a la generació dels avis i les àvies. Les seves músiques, les seves maneres de fer per ser conscients que no hi ha tantes diferències; que la forma ha pogut canviar però en el fons els anhels i els desitjos continuen sent gairebé els mateixos. Hora: 19 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

Saló Ordino Gourmet - un tast dels Pirineus

Degustacions i venda de productes gastronòmics al Pati i Era Rossell. Gastrolabs a la sala La Buna, amb tallers i tastos. Hora: de 16 a 21 h.

Diada dels Castellers d'Andorra

Actuació castellera amb els Castellers d’Andorra i els Malfargats de Pallars. Hora: 16.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Màgia amb Jorge Jaime

Experimenta la màgia íntimament a escassos centímetres dels teus ulls; la fantasia i la il·lusió se superposen amb la realitat. Deixa volar els somnis. Hora; 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘La caixa misteriosa de l’anna i el jaumet’

Hem trobat una caixa misteriosa al pont d’Engordany. Tots junts l’obrirem i descobrirem quins secrets amaga. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Arxiu Històric. Escaldes-Engordany.

FIRES I MERCATS

Mercat de segona mà de l’escola andorrana de maternal i primera ensenyança

El mercat de segona mà és una iniciativa de l’escola que aquest any s’emmarca en la Setmana europea de prevenció de residus, i que té com a objectius conscienciar l’alumnat sobre la importància de la reutilització. Jocs infantils i venda de xocolata amb xurros.

Hora: 10 h.

Escola Andorrana. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘Psico disseny humà-descobreix qui ets'

Taller grupal presencial on tindrem l’oportunitat de poder descriure qui som. Hora: de 10 a 14 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

TALLER

‘Scrapbooking' de Nadal

Isa Requena oferirà un taller de scrapbooking que tindrà com a temàtica el Nadal. Serà un taller molt pràctic per aprendre les aplicacions d’aquesta tècnica i veure els resultats d’un objecte que cadascú decorarà al seu gust. Hora: 16 h. Biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

tracking