Televisió

Contra les cordes

Kevin Spacey suma set nous càrrecs per delictes sexuals contra un home al Regne Unit entre el 2001 i el 2004, que s’afegeixen a cinc casos més al mateix país.

L'actor Kevin Spacey, a 'House of Cards'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor nord-americà Kevin Spacey serà acusat formalment de set delictes més de caràcter sexual comesos presumptament contra un home entre el 2001 i el 2004, segons va revelar ahir la Fiscalia britànica. El juliol passat, Spacey, de 63 anys, es va declarar no culpable davant el tribunal penal britànic d’Old Bailey, a Londres, de cinc delictes sexuals que li imputaven, comesos presumptament contra tres homes, entre el 2005 i el 2013, al Regne Unit.

Els nous càrrecs revelats ahir que haurà d’afrontar l’intèrpret n’inclouen tres per agressió indecent, tres delictes d’agressió sexual i un setè per involucrar una persona en una activitat sexual sense el seu consentiment, segons va indicar el ministeri públic. “S’ha autoritzat que s’imputin càrrecs criminals addicionals contra Kevin Spacey per diverses agressions sexuals contra un home entre el 2001 i el 2004”, va dir ahir Rosemary Ainslie, responsable de la divisió especial de crim de la Fiscalia, afegint que “s’ha autoritzat un càrrec per ocasionar que una persona s’involucrés en activitat sexual sense consentiment”. Ainslie va puntualitzar que els nous delictes s’imputen “després d’una revisió de l’evidència recaptada per la policia metropolitana de Londres en aquesta investigació”.

L’actor, guanyador de dos Oscar, per Sospitosos habituals (1995) i American Beauty (1999), i conegut així mateix per la sèrie televisiva House of Cards, presentada a Netflix entre el 2013 i el 2018, també es va enfrontar a Nova York a una demanda presentada en contra seva per l’actor Anthony Rapp, que el va acusar d’haver-ho agredit sexualment quan tenia 14 anys, el 1986, si bé un jurat el va declarar “no responsable” de lesions a l’altre intèrpret.

'HUNTERS' FINALITZARÀ LA TEMPORADA 2

Hunters només tindrà dues temporades. La sèrie d’Amazon Prime Video protagonitzada per Al Pacino acabarà molt abans del previst, ja que el creador, David Weil, va arribar a afirmar que tenia material per gravar cinc temporades. Però els seus plans s’han vist truncats. La segona temporada s’estrenarà el 13 de gener del 2023 i serà l’última, segons informa Entertainment Weekly. Així, els nous capítols tancaran la història d’aquest thriller amb elements de ficció històrica en el qual es dona caça als nazis que es van amagar als Estats Units després de la caiguda del Tercer Reich. La figura d’Adolf Hitler serà primordial en la nova temporada. El dictador va ser trobat amb vida en un luxós complex de l’Amèrica del Sud i es convertirà en el principal objectiu dels caçadors. L’interpretarà l’actor alemany Udo Kier, mentre que la intèrpret Lena Olin donarà vida a l’esposa del dirigent nazi, Eva Braun.

Hunters

tracking