Agenda

Duo Aryaga 'Projet 441 Hz'. Festival Internacional de Guitarra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Duo Aryaga 'Projet 441 Hz'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Duo Aryaga ‘Projet 441 Hz’. Festival Internacional de Guitarra

Espectacle en què la dansa i la música es troben en un mateix escenari. Concert organitzat en partenariat amb l’ambaixada de França a Andorra.

Hora: 21 h.

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLIBRES

Presentació del poemari ‘Descosits’, de Marta Deu Pedrerol

L’acte està obert a tothom i hi intervindran la cònsol major del comú d’Encamp, Laura Mas, l’editor d’Anem, Josep Dalleres, i l’autora del poemari.

Horari: 19 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

Presentació de ‘Moles i molins fariners d’Andorra’. Activitats a La Trenca

Presentació del resultat de l’àrdua recerca de Francina Pons per recuperar el patrimoni fariner del país.

Hora: 19 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

MÚSICA

Canòlich Music Andorra

800 anys de la trobada de Canòlich. Música de prop amb Cesc i amb Miki Núñez. Visita les aules de tercer i quart d’ESO de les escoles del Principat. Escoltar, cantar i dialogar amb l’artista.

EXPOSICIONS

XIII Jornades tèxtils i de puntaires i alumnes del taller tèxtil i de vidre

Exposició de les obres de les artistes convidades a les XIII Jornades Tèxtils i de Puntaires: Montserrat Duran Muntadas, Francesca Poza, Cristina Vallejo i l’Associació de Puntaires de les Comarques de Girona. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 17 de novembre.

‘Circul’art’

L’associació grup de creació la Xarranca, amb l’objectiu de promocionar l’art a Andorra i als seus creadors/es, engega la tercera edició del Circul’Art, projecte que et permetrà gaudir a casa, oficina, estament públic de quatre obres d’art, una cada trimestre.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 18 de novembre.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L’exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte.

Edifici sociocultura l’Estudi. Ordino.

Fins al 30 de novembre.

Affatus

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. La col·lecció abraça un ampli període de vida i de múltiples disciplines a fi de captar la riquesa de la producció de l’artista. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 14 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants: fragmentat, en moviment, amb imatges que el vesteixen, creant noves formes, fusionant-lo amb la natura, etc.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946 Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta. La Massana.

tracking