Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els records feliços i dolorosos de la infància podrien venir-te a la ment avui, portant una nova comprensió de com les teves experiències primerenques afecten la teva situació actual. Informacions inesperades et podrien proporcionar una nova perspectiva sobre el present i el futur. Podries adonar-te que un curs personal o professional no és adequat per a tu. No deixeu que la por aclapareu la vostra necessitat d'una transició.

Taure Tot i que pots tenir sensació de comoditat al teu entorn, podries rebre un senyal inequívoc que és hora d'un canvi. Això podria implicar un treball diferent, que et permeti fer ús de les habilitats i els talents que no has explotat. No deixeu que les tasques petites però necessàries us facin abandonar un nou curs d'acció. Representa una etapa vital al teu creixement personal.

Bessons L'èxit financer sobtat podria produir trastorns al teu estil de vida. Per tant, revisa la teva situació actual i considera la recerca de preats somnis vells que puguis haver abandonat. Les metes espirituals i interessos poden canviar. Els vells amics es podrien quedar enrere i noves amistats començar. És important recordar que un cop t'embarquis en aquest nou camí, no hi haurà marxa enrere.

Cranc Passa massa temps al servei dels altres. Ara pots revaluar el teu “deure” cap a ells. Potser algú aprofiti indegudament la teva bona naturalesa. Potser finalment estàs experimentant desitjos que sents que has de complir. Analitza objectivament la teva situació sense sentir culpa, tristesa o por de perdre un amic. La teva felicitat també importa!

Lleó Et satisfà profundament la teva vida amorosa? Avui rebràs impuls per fer balanç i desenvolupar algunes solucions si calgués. Un gran problema podria ser la teva possessivitat. Prova-ho amb un experiment. Dóna més llibertat a la teva parella. Pot semblar arriscat per a tu, però no ho és. Afluixa una mica les regnes.

Verge Estimar algú no és garantia que algun dia aquesta persona no se'n vagi. Has de donar el teu amor amb llibertat i sense cadenes. Si t'acostes a la gent sempre demanant garanties o protecció, els faràs sentir que no hi confies. Com a conseqüència, no confiaran en tu. És un cercle viciós. L´única sortida és donar el teu cor sense condicions.

Balança Necessites una guia. Aquest és un bon moment per aprendre d'un mestre en autoritat, fins i tot si això vol dir posar-se al paper d'aprenent. Aquest és un canvi meravellós per a tu, sobretot perquè ets sovint qui ensenya altres persones. Aquest tipus dexercici et pot fer molt bé. Si hi ha un nou tema que vols estudiar, ara és el moment de fer-ho.

Escorpí Aquest és un dia de meditació. Això t'ajudarà a fer un balanç de com et sents per dins, cosa que no has tingut oportunitat de fer per un temps. Estàs en el procés d'abandonar la càrrega de tenir sempre de fer el teu “deure”. Miracle de miracles: finalment t'adonaràs que no pots treballar tot el temps! Pren-te un descans!

Sagitari Vells dimonis i somnis són a l'agenda d'avui. Vols ser artista? Segur? Si ho fossis, t'agradaria ser més prominent o tenir més diners? Aneu amb compte amb els somnis, ja que aquests us allunyaran de gaudir de la vostra vida. Viu a l'aquí i ara. Acceptar allò que ja tens en última instància et donarà la mateixa satisfacció que senten els que són més rics o famosos.

Capricorn Si la teva vida diària sembla desordenada, canvia-la. No et demoris! Diuen que el tràfec i l'enrenou de la vida et porten en mil direccions diferents. Realment preferiries viure a la pau i tranquil·litat del camp. És possible fer un canvi tan dramàtic. Aprofiteu les vostres especials facultats d'adaptació!

Aquari Avui pots deixar de banda la teva habitual tendència a tirar endavant sense mirar enrere. Podries reconsiderar les idees del passat i veure-les sota una llum completament nova. Les circumstàncies poden obligar a una revaluació del teu treball o estil de vida actual. O podries contemplar una mudança. El contacte amb un germà o veí es pot restaurar. El dia d'avui són ajustaments.

Peixos El dia d'avui es tracta de reavaluacions. Els somnis o ambicions que pots haver abandonat podrien ressorgir. Podries haver d'enfrontar-te a les dificultats de la teva situació actual. Pots optar per reclamar uns quants favors a persones de les quals no has sentit a parlar en anys. Deutes antics poden necessitar ser pagats. Aquest és un bon moment per lligar caps solts, posar el punt final i seguir endavant.

tracking