Televisió

Salt a la televisió

Quentin Tarantino anuncia que rodarà una minisèrie de vuit episodis. Els últims anys havia parlat de fer una ficció derivada d’‘Érase una vez en... Hollywood’.

El director Quentin Tarantino.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quentin Tarantino ha anunciat de sorpresa que el seu pròxim projecte com a director serà per a la petita pantalla. Durant la gira promocional del seu nou llibre, Cinema Speculation, el cineasta ha anunciat que rodarà una minisèrie de vuit episodis l’any que ve.

L’anunci, que recull Variety, va ser molt succint, i el responsable de Reservoir Dogs i Pulp Fiction va refusar donar més detalls sobre el que té entre mans. No obstant això, cal recordar que durant els últims quatre anys ha especulat en diverses ocasions a rodar Bounty Law, la sèrie de western fictícia que protagonitzava Rick Dalton, el personatge de Leonardo DiCaprio a Érase una vez en... Hollywood. De fet, va arribar a afirmar que tenia els guions escrits però que només tiraria endavant el projecte si l’actor acceptava.

Cal recordar que Bounty Law era la ficció que havia convertit en estrella Dalton, una fama que ja quedava lluny el 1969, any en què s’ambienta aquest darrer film de Tarantino. El personatge interpretat per Dalton / DiCaprio és Jake Cahill, un caça-recompenses que va de poble en poble buscant nous objectius.

Sigui com sigui, el director manté una relació relativament estreta amb el mitjà televisiu: va dirigir un episodi d’Urgencias a mitjan noranta; i ja en la dècada següent va signar l’episodi final de la cinquena temporada de CSI: Las Vegas, titulat Peligro sepulcral, que tenia connexions argumentals amb Kill Bill.

Durant els últims mesos, Tarantino ha tornat a acostar-se a la televisió per exercir com a narrador de Super Pumped: The Battle for Uber, la minisèrie de Showtime sobre la creació de la plataforma de transport Uber que tenia Uma Thurman en el repartiment. A més, va estar negociant per involucrar-se com a director en la seqüela de Justified, a FX, sense que es tornés a saber res sobre aquest tema.

tracking