Televisió

Més 'The White Lotus'

HBO Max renova per una tercera temporada la sèrie protagonitzada per Jennifer Coolidge. La segona tanda d’episodis es va estrenar fa escassament tres setmanes.

Jennifer Coolidge en un moment de la segona temporada, ambientada a Sicília.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

The White Lotus continuarà allargant la seva estada a HBO. La cadena nord-americana ha renovat la comèdia negra protagonitzada per Jennifer Coolidge una tercera temporada, amb prou feines tres setmanes després d’estrenar la segona.

La notícia no hauria de ser cap sorpresa tenint en compte l’èxit de crítica i públic assolit des de la primera tanda de capítols d’aquesta producció. Creada, escrita i dirigida per Mike White, en l’estrena l’any 2021 ja es va convertir en una de les principals apostes de la companyia, confirmada després a l’última edició dels Premis Emmy, de la qual va sortir amb deu estatuetes.

La segona entrega de la ficció ha mantingut el bon ritme. De fet, el seu primer episodi va atreure a 7,6 milions d’espectadors a HBO Max als Estats Units, convertint-se en la sèrie més vista en aquells moments per a la companyia de streaming. La crítica va ser categòrica en afirmar que la nova remesa d’episodis “suposa un pas endavant respecte a la seva predecessora, a la qual millora en el seu conjunt malgrat que al principi sembla jugar les mateixes cartes”.

Sobre aquesta renovació, un exultant White ha declarat: “No hi ha cap altre lloc on voldria treballar més que a HBO, i no hi ha altra gent a qui volgués tenir de socis més que Casey Bloys, Francesca Orsi, Nora Skinner i el seu increïble equip”.

No hi ha, evidentment, informació sobre la tercera temporada des del punt de vista argumental, més enllà que, com ja passa amb la segona, se situarà en un nou resort i comptarà amb nous personatges. En tot cas, no seria forassenyat apostar per la presència de Coolidge, de nou com Tanya McQuoid-Hunt. La primera temporada estava ambientada a Hawaii, mentre que la segona transcorre a Sicília. F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Theo James i Tom Hollander són alguns dels intèrprets.

tracking