Agenda

'Projectes d'acostament entre comunitats víctimes de conflictes armats'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Projectes d'acostament entre comunitats víctimes de conflictes armats'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LLETRES

‘Técnica y tecnología. Cómo conservar con un tecnofólio’

Llibre d’Adrián Almazán. Com escriu Jorge Riechmann al pròleg del volum,“aquest llibre ens permet comprendre, de manera original i profunda, els vincles que uneixen tecnologia, progrés, modernitat i capitalisme. Pistes que tenen la pretensió d’esdevenir fogonades d’un canvi social més urgent que mai”. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘Projectes d’acostament entre comunitats víctimes de conflictes armats’

Dins el cicle de conferències del 2022, el conferenciant Ramon Tena i Pera exposarà els projectes en què treballa per acostar persones de comunitats enfrontades. Hora: de 19.30 a 21 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

Dones

Taula rodona sobre una mirada a la realitat que viuen les dones de la Massana. Hora: 20 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

Zoran Dukic & Aniello Desiderio

Festival internacional de guitarra. Zoran Dukic i Aniello Desiderio són dos dels guitarristes clàssics més notables del nostre temps. Presentació única i exclusiva a Andorra. Hora: 19 h. Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’

La mostra està formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través de una trentena de dibuixos originals i cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. Edifici sociocultura l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8.000 milions de tones de residus plàstics, més d’una tona per habitant del planeta. MW Museu de l’Electricitat, Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

tracking