Agenda

'Màster Xof'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Màster Xof'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘Màster Xof’

Joan Pera ens presenta una comèdia culinària per a gurmets de l’humor, amb text propi i entre fogons. Master Xof farà les delícies dels paladars més refinats. Hora: 21.30 h. Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

SORTIDES

Caminada pels cortals de Feritxet -Setmana de la Pedra Seca

Activitat gratuïta. Places limitades. Caminada i descoberta de murs i construccions en pedra seca pels cortals de Feritxet, alguns dels quals es van recuperar fa poc, en el curs d’artesans que va tenir lloc el mes d’octubre.

Hora: d’11 a 13 h.

Camí de les Pardines. Encamp.

MÚSICA

Richy Vuelcom

Sessió de melodic house amb el DJ Richy Vuelcom. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Cicle Cambra Romànica - Cosmos Quartet

Quintet i quartet de corda a la màxima expressió. El prestigiós quartet de corda Cosmos Quartet torna al cicle Cambra Romànica amb Lluís Claret de convidat. Hora: 17 h.

Església de Sant Serni. Canillo.

Vetllada poeticomusical

Concert a càrrec del Trio Pirene amb Jonaina Salvador, soprano; Jordi Gendra, flauta travessera, i David Sanz, guitarra clàssica.

Hora: 20.30 h.

Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

TALLERS

Cartells parisencs - Activitats novembre Thyssen

En aquest taller es convidarà les famílies a imaginar i crear els seus propis cartells publicitaris. La temàtica estarà inspirada per l’original art de Toulouse-Lautrec i Alfons Mucha, els artistes pioners de la publicitat de l’oci parisenc. Hora: a les 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Pintem la música’, a càrrec de Dolce Corda

Persones que hi actuen o hi intervenen: Xavi Pérez, Emma Riba, Mònica Vega i David Font. Dirigit per Alfons Casal. Hora: 12 h i a les 16.30 h. Espai Columba. Andorra la Vella.

LLETRES

Lectura de ‘La llegenda d’Aransís’ · Activitats a La Trenca

Lectura del conte infantil que narra la llegenda de la formació d’aquest bell poble dels Pirineus. Amb l’autor i Toni Gibert. Hora: 12 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

ESPECTACLES

‘Nadalitza’t a Andorra la vella’

Espectacle de Per-Q (Cia. Close-Act Theatre) per diversos llocs d’Andorra la Vella a les 18.30 h. A més el Poblet de Nadal a la plaça del poble.

Experiència Realitat virtual a IQOS

Gaudeix d’una experiència de realitat virtual i competeix amb els teus amics per ser el millor del joc. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 14 de gener.

tracking