Agenda

Documentant les crisis ambientals del planeta

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Documentant les crisis ambientals del planeta

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSATA DEL DIA

Documentant les crisis ambientals del planeta

James Whitlow Delano és un fotògraf nord-americà de renom internacional. Actualment, el seu fotoreportatge Un planeta submergit pel plàstic s’exposa al MW Museu de l’Electricitat. Hora: 19 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

TALLERS

Taller d’introducció a la defensa personal per a dones amb la tècnica Krav Maga

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: reservesmuseus@govern.ad

Tel.: 836 908. Hora: 19 h. Preu: 6 euros.

Farga Rossell. La Massana.

MÚSICA

Patxi Leiva & Friends · Festival Internacional de Guitarra

Concert de Nadal de Patxi Leiva i amics en què presentaran les seves últimes produccions. Hora: 20 h, obertura de portes i 20.30 h concert. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

‘Nadalitza’t’

17 a 21 h: espai Neret After Shopping.

17.30 a 20 h: Oficina de correus màgica.

18 h: actuació musical de Coprincesse a l’espai Neret After Shopping.

19.30 h: sessió DJ amb Patricia Mantovani a l’espai Neret After Shopping. Parc de Nadal obert de 17 h a 20 h a l’antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

Un Nadal Rocambolesc a Escaldes-Engordany

17 a 20 h: sabors d’advent.

17.30 h: taller en família Fem un calendari d’advent

18.30 h: concert A&C Duet.

Escaldes-Engordany.

CINEMA

Projecció de la pel·lícula francesa ‘Pingouin et Goéland et leurs 500 petits’

Projecció de la pel·lícula francesa Pingouin et Goéland et leurs 500 petits (VO) i debat posterior amb el realitzador, la muntadora i dos fills de La maison de Sèvres. Hora: 19.15 h. Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’

La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra-Museu de la Bici. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L'exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte.

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h.

Edifici Sociocultural l’Estudi. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘La soledat del cussol’

Mostra fotogràfica de cussols i fites que podem trobar a la zona del pic de Cataperdís, a la parròquia d’Ordino. Cal Pal. Ordino.

tracking