Agenda

15è Dia internacional de les muntanyes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

15è Dia internacional de les muntanyes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLIBRES

Presentació del llibre ‘Andorra i el seu encaix positiu amb la Unió Europea’

Presentació del llibre que conté els textos de les 30 ponències presentades en les XXII jornades, que van ser coorganitzades per la SAC juntament amb la CEA. Es lliurarà un exemplar del llibre als assistents.

Hora: de 19 h a 20 h.

Centre de congressos d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

FIRES I MERCATS

NADALITZA’T A ANDORRA LA VELLA

Situat al bell mig de l’eix comercial, els infants més petits es trobaran amb un magnífic carrusel i un trenet de fantasia. Avinguda Meritxell/Riberaygua (antiga caserna de bombers).

Hora: 17 h a 20 h. Andorra la Vella.

XERRADA

15è Dia internacional de les muntanyes

Es podria dir que l’Estefania ja va néixer entre muntanyes. Al seu país natal, Andorra, va créixer al mig de la bellesa de les muntanyes i d’una naturalesa increïble. A causa d’això, ja des de petita es va sentir atreta per les altures i va començar a practicar els esports de muntanya de diverses maneres. Persones que hi intervenen: Stefi Troguet.

Hora: 21 h.

Auditori Nacional d'Andorra. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener. Canillo.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 16 de desembre.

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’

La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França.

Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

tracking