Televisió

Torna la nostàlgia

Netflix anuncia per al 19 de gener l’estrena de ‘That ‘90s Show’, la seqüela de la sèrie ‘Aquellos maravillosos 70’. La ficció compta amb part del repartiment original.

Debra Jo Rupp i Callie Haverda en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba d’estrenar el tràiler de la sèrie That ‘90s Show, seqüela de la reeixida That ‘70s Show (Aquellos maravillosos 70), emesa entre 1998 i 2006, i també va fixar la data del seu llançament per al pròxim 19 de gener. Les primeres imatges confirmen el retorn d’una part de l’elenc que va protagonitzar aquesta producció original de la cadena estatunidenca FOX, i que va tenir una gran acollida per part del públic durant les vuit temporades en què va estar en antena.

Els actors Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp encarnen ara els avis Red i Kitty, mentre que altres intèrprets, com Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon i Wilmer Valderrama, tan sols faran algunes aparicions puntuals al llarg de la sèrie.

Una de les grans absències respecte a la ficció original serà la de l’actor Danny Masterson, que és jutjat per un tribunal de Los Angeles acusat de violar tres dones amb les quals va coincidir a l’Església de la Cienciologia entre els anys 2001 i 2003. Les acusacions contra Masterson es van conèixer el 2017 i ja llavors Netflix va decidir excloure’l del repartiment de The Ranch perquè la seva marca no es veiés involucrada en aquesta polèmica.

That ‘90s Show és ambientada el 1995, amb el personatge de Leia Forman (interpretat per Callie Haverda) desesperada per viure alguna experiència en la seva vida i tenir un altre millor amic que no sigui el seu pare. Aleshores, decideix anar a visitar a l’estiu els seus avis Red i Kitty a Point Palace i hi acaba coneixent la rebel Gwen (Ashley Aufderheide) i el seu grup d’amics.

Gregg Mettler, productor de That ‘70s Show, exerceix ara de showrunner, productor i guionista. Tot i que anunciada com la seqüela de la sèrie original, la nova ficció n’és, en realitat, el tercer lliurament, després de That ‘80s Show (2002), que va passar sense pena ni glòria.

tracking