Televisió

Un altre adeu a Netflix

La plataforma fa cas omís als fans i cancel·la ‘La monja guerrera’, que no tindrà tercera temporada. La sèrie havia fidelitzat un important sector de públic.

Un fotograma de 'La monja guerrera', que no ha estat renovada.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La campanya en xarxes socials iniciada fa unes setmanes per part dels fans de La monja guerrera no ha fet efecte. Segons informa Deadline, Netflix ha anunciat la cancel·lació de l’adaptació televisiva del manga Warrior Nun Areala, de Ben Dunn, quan es compleix poc més d’un mes de l’estrena de la segona tanda d’episodis.

Després del debut l’estiu del 2020, la sèrie havia aconseguit captivar un petit però molt entusiasta exèrcit de fans, que va fer possible la renovació per a una segona temporada. En tot cas, encara que pugui suposar una decepció, la cancel·lació de La monja guerrera no ha estat precisament una sorpresa per a ningú, inclosos els seguidors, ja que segueix el patró d’altres sèries originals de Netflix de similar pressupost, també cancel·lades.

Segons les dades de Netflix, la segona temporada s’ha mantingut en el Top 10 de sèries de la plataforma tan sols durant tres setmanes, i en cap moment va passar del cinquè lloc. Va debutar amb 26,22 milions d’hores visionades i va aconseguir el seu màxim la segona setmana, amb 27,74 milions d’hores. En la tercera setmana, abans de desaparèixer del rànquing, va baixar al novè lloc amb 11,97 milions d’hores. I encara que aquestes xifres no són especialment dolentes, sembla que no es poden considerar bones a ulls de Netflix.

El creador i showrunner de la ficció, Simon Barry, no va trigar a reaccionar a la cancel·lació, agraint als fans “que van treballar durament per donar a conèixer la sèrie” i pel suport al repartiment i a l’equip de producció. “Ha estat un privilegi formar part de tot això”, confessa el guionista a les xarxes socials.

El peculiar drama de fantasia de Netflix gira entorn d’Ava Silva (Alba Baptista), una jove òrfena que es desperta en una morgue amb una nova oportunitat per viure. S’integra aleshores a l’orde de l’Espasa Cruciforme.

tracking