Televisió

Punt final a 'Your Honor'

La sèrie de Showtime protagonitzada i produïda per Bryan Cranston estrenarà la segona i última temporada el 13 de gener. A Andorra es podrà veure a Movistar.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Showtime acaba de llançar el tràiler de la temporada 2 de Your Honor, el thriller protagonitzat i produït per Bryan Cranston, que ja té data d’estrena no tan sols als Estats Units, sinó també a Europa. A Andorra la podrem veure a través de Movistar Plus+, on a partir del 13 de gener ja estarà disponible aquesta tanda final d’episodis de la ficció, en simultani amb el llançament a la cadena nord-americana.

Cal recordar que la ficció, una adaptació de la israeliana Kvodo (de la qual Atresmedia té en cartera un remake amb Darío Grandinetti), estava plantejada com una sèrie tancada d’una temporada. No obstant això, l’excel·lent recepció que va tenir per part de l’audiència va motivar la renovació per part de Showtime. Ara es reprèn la història de Michael Desiato, el jutge de Nova Orleans la vida del qual descarrila quan el seu fill mata accidentalment el fill del cap de la màfia local, Jimmy Baxter.

En aquesta segona temporada, Big Mo, la líder de la banda de Desire, exigeix una lleialtat feroç mentre lluita per expandir el seu imperi per tota Nova Orleans amb l’ajuda de Little Mo. Fia Baxter es veu obligada a acceptar la veritable naturalesa de la seva família mentre lluita amb les conseqüències del tiroteig del seu xicot. Com l’únic fill supervivent de Jimmy Baxter, Carlo ara està més decidit que mai a seguir els passos criminals del pare, mentre que l’intent d’Eugene Jones de venjar la mort del seu germà desencadena una sèrie d’esdeveniments que amenacen d’obrir una guerra als carrers de la ciutat.

'CARDO' TORNARÀ EL 12 DE FEBRER

Atresplayer Premiun ha posat data d’estrena a la segona temporada de Cardo. Serà diumenge 12 de febrer quan els nous capítols debutin a la plataforma de streaming d’Atresmedia, tal com van informar dimecres els seus responsables a la prèvia de la cerimònia dels premi Ondas, on van recollir el guardó a la millor sèrie dramàtica. Després d’obtenir reconeixements com el premi Feroz a millor sèrie dramàtica del 2022 amb la primera tanda d’episodis, Cardo reprendrà la història de María, interpretada per Ana Rujas (foto). A la nova temporada María surt de la presó disposada a recuperar el temps perdut i amb la ferma intenció de refer la vida. A més, en aquest nou lliurament es produirà un lapse temporal de tres anys, i les vides de les protagonistes hauran canviat molt. La ficció repeteix elenc amb Diego Ibáñez, Ana Telenti, Clara Sans, Arrieta Villa, Nur Olabarría, Nassim Lyes i Victoria Santos, entre d’altres.

Bryan Cranston en el paper del jutge Michael Desiato.

Cardo

tracking