Televisió

Renovació a la vista?

Netflix podria anunciar en breu que ‘Miércoles’, un dels grans èxits de la temporada, tindrà segon lliurament. La continuïtat s’ha de negociar amb Amazon.

Jenna Ortega en un moment de 'Miércoles'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Quan semblava impossible superar les gestes de Stranger Things 4 i Dahmer, Miércoles ha sortit a la palestra per tornar a batre els rècords d’audiència de Netflix. En aquests moments, la ficció dirigida per Tim Burton lluita per aconseguir el millor mes d’estrena d’una sèrie de parla anglesa a la història de la plataforma, la qual cosa evidencia l’aclaparador rendiment, que no ha suposat una reacció immediata per part de la companyia a l’hora d’aclarir ràpidament el futur.

Recentment, el responsable de sèries originals de Netflix als Estats Units i Canadà, Peter Fried­lander, revelava a Variety que té una perspectiva “optimista” de cara a la possible renovació de Miércoles per a una segona temporada. No obstant això, gairebé un mes després del debut de la sèrie encara no s’ha resolt el seu destí, tot i que aquesta posició prudent no és un indicador negatiu en cap cas, ja que Dahmer va ser renovada per altres dues temporades un mes i mig després del llançament.

L’última informació referent a la potencial continuïtat de Miércoles arriba de la mà de Dead­line, que assenyala que la renovació sembla ser “inevitable”, però que és més probable que s’anunciï el 2023 que en les setmanes restants del 2022. Ara com ara, els productors estan mirant de donar forma a la sala de guionistes mentre la sèrie continua prosperant en el rànquing de parla anglesa de Netflix, en el qual ja ocupa la segona posició amb 1.022 milions d’hores vistes.

El gran dubte respecte a la renovació és si la mudança d’MGM, que produeix el projecte, a Amazon Prime Video podria suposar un escull insalvable. No obstant això, segons el citat mitjà, el gegant del comerç no té intenció de boicotejar la seva competidora i, tot i que hauran de negociar per tirar endavant la segona temporada, no cal esperar cap fricció entre totes dues parts.

tracking