Agenda

Cantata de Nadal-Andorra lírica

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Cantata de Nadal-Andorra lírica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Cantata de Nadal-Andorra lírica

Una enginyera de Google ens fa descobrir LaMda, un sistema d’intel·ligència artificial que pensa i amb consciència que pren forma humana. Com seria l’arribada de LaMDA en el si de la família una nit de Nadal? Descobrirem les seves preocupacions i gustos profunds, quins valors es proposa per poder ajudar el món. Hora: 20.30 h. Teatre de les Fontentes. La Massana.

Petits concerts de nadal

Petits concerts dels alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Hora: 18 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

Frank Morais

Sessió de tech-house molt rítmic. Hora: 19.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Men in swing

Men in Swing transporta l’espectador a un divertiment al qual no es pot resistir. El seu repertori inclou temes nadalencs amb un marcat estil Dixieland fins a l’evolució cap a estils més moderns. Hora: 17 h. Canillo.

EXPOSICIONS

‘Desfragmentar per crear’

Us convidem a veure aquesta exposició dels alumnes de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella per presentar el tercer projecte artístic amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga on en obrir els porticons podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 4 de febrer.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener.

‘Històries per viure’

Es tracta d’una mostra que convida a reflexionar al voltant del gest generós de la donació d’òrgans i l’oportunitat de vida que aquest gest implica. A través d’onze fotografies, l’exposició mostra l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 9 de gener.

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

tracking