Televisió

'Thriller' a alta mar

HBO Max estrena avui la segona temporada de ‘The Head’, ambientada en aquesta ocasió en un vaixell científic. Sis capítols conformen la nova entrega.

La nova temporada manté la càrrega psicològica però també es torna “més física i hostil”.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max estrena avui la segona temporada de The Head. Sis nous capítols que, amb la clàssica estructura de thriller whodunit completada amb la lluita per la supervivència en condicions extremes, resoldran qui està darrere dels assassinats perpetrats a bord d’un vaixell científic en el punt més remot d’alta mar. Una segona tanda d’episodis en els quals la ficció produïda per The Mediapro Studio manté la seva gran càrrega psicològica tot i que, en paraules del director, Jorge Dorado, també es torna “més física i hostil”.

“Continua sent un thriller, continua tenint elements de suspens i terror, però crec que aquesta temporada és més emocional i molt més física. Manté la part psicològica però els personatges ara han de sobreviure dins del vaixell, que és un lloc molt més hostil que una base científica encara que estigui a l’Antàrtida”, comenta Dorado en una entrevista concedida a Europa Press.

“En la primera temporada entenies als vint minuts què estava succeint, ara intentem establir que el més important és parlar sobre l’ésser humà. No hi ha res sobrenatural o que no estigui explicat, tot té a veure amb sentiments, emocions i relacions humanes que fan que succeeixin coses molt horribles, i la història t’anirà portant per un camí diferent”, afegeix Ran Tellem, creador de The Head.

Com en la primera temporada, la ficció compta amb un repartiment internacional en el qual tan sols repeteixen els actors britànics John Lynch (Arthur) i Katharine O’Donnelly (Maggie), els dos únics supervivents de l’estació internacional Polaris VI de l’Antàrtida on es va situar la primera entrega de capítols. “Des del principi esperàvem que aquesta fos una història curta i amb un final conclusiu, però des del principi va tenir una acollida impressionant”, explica Lynch, referint-se a com estava concebuda inicialment The Head.

“Com a espectadora vaig veure el final i vaig dir: ‘Bé, i ara què passa? Què passa amb els que han sobreviscut? Ha d’haver-hi alguna cosa més’”, afegeix Olivia Morris, que interpreta Rachel, filla d’Arthur i personatge que juga un paper fonamental dins de l’equip científic del vaixell Alexandria. Un vaixell que serà una de les claus de la trama.

tracking